Бритни на плаж с маска

26.06.2020 13:06 | Видян 1663 пъти

Бритни на плаж с маска

Как е най-безопасно да се плажува през лято 2020? Отговор на този въпрос дава Бритни Спиърс. След като стоя близо два месеца изолирана у дома, прави йога, танцува и си счупи крака, певицата иска да се порадва на слънцето. Но за да е сигурна, че няма да хване коронавирус, тя предпазливо си е сложила маска и носи дезинфектант в чантата.

„Всичко, от което се нуждаеш, е любов и плаж“, коментира поп иконата в Instagram и сподели снимки от своята почивка през уикенда.

На кадрите Бритни е с приятеля си Сам Асгари. Двамата са се снимали на кърпите си върху пясъка, като не са пропуснали да си сложат предпазните маски, които покриват плътно устата и носа.

Мъжът до певицата също качи няколко кадъра в социалната мрежа. Към тях той написа, че когато си на плаж, можеш да забравиш за всички неволи.

И докато Сам се е спрял на предпазна маска за еднократна употреба, неговата половинка носи такава, изработена от памук, която може да се пере и носи отново. Тя обаче не е в комплект с банския ѝ, което е един от трендовете за лято 2020.

Със своите публикации известната двойка насърчи хората да плажуват, за да си набавят витамин D и да не се притесняват от това, че са с маски на лицето. На някои плажове в Лос Анджелис, където най-вероятно певицата и приятелят й са били, поставянето на предпазното средство извън водата е задължително, особено ако има голямо струпване на хора.

Бритни Спиърс е част от известните личности по света, която показва как да се нагодим към новото нормално – животът по време на пандемия.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Няма коментари към тази новина !