Киноцентърът пренася Ню Йорк в София

26.06.2020 09:47 | Видян 1044 пъти

Киноцентърът пренася Ню Йорк в София

Подробности от екшън сцената в последния епизод на сериала “Ягодова луна”, продуциран от “Нова телевизия”, разкри риалити героят и актьор Ваня Джаферович. В ролята на пожарникар той ще се включи и във втория сезон на хитовата сага, разбивайки досегашната представа на зрителите, че героят му е убит.

Снимките към продължението са стартирали, а любопитна подробност се оказва, че действието ще се развива зад граница, разбира се, не буквално – за реализацията на сюжета киноцентърът “Бояна” ще пренесе Ню Йорк в София, пише в днешния си брой в-к "Телеграф".

“Здравейте, снимаме новия сезон на “Ягодова луна” обаче действието не е в България, а е в Ню Йорк – България”, споделя с усмивка Джаферович, който влиза в образа на Алекс - верният приятел на главния актьор в лентата Александър Сано. От споделените видеа на Ваня, в официалния му профил в социалната платформа Инстаграм, се очертава обещаващ втори сезон, с изиграни част от сцените в нашенския Ню Йорк.

Вече екипът на продукцията и актьорите снимат по няколко часа на ден, спазвайки всички изисквания, като задължителното носене на маски и препоръчителната дистанция. Бившият брадър не издава особени подробности около любовната история между него и Любомира Башева на екран, но тя ще се проследи именно в следващите епизоди.

Убийството на Димитър (Ивайло Захариев), чиито син Георги (Александър Сано) се опитва да разгадае ще бъде отново водеща линия на действието. В търсене а истината ще се включат и звездите от сезон 1 – Асен Блатечки и Стефка Янорова. В отбора на лошите зрителите ще се насладят повторно на Димо Алексиев и Христо Мутафчиев.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !