Миро избра Ловеч Фест 09 за пред премиера на своето национално турне

06.05.2009 12:20 | Видян 8247 пъти

Миро избра Ловеч Фест 09 за пред премиера на своето национално турне

Остават броени минути до старта на денонощния парти маратон в Ловеч. Всяка вечер, след концертите, гостите на Ловеч Парти Фест ще купонясват със звездите от сцената, в специално построената "автър парти шатра " на МАД ТВ и Ен Джи Партнърс.

Уникалното, на всяко Ловеч фест изданиe е, че винаги представя богат "бленд" от музикални стилове. Рок, метъл, поп, ретро, хип-хоп и много емоции, изненади и клюки.

Соларис и Б.Т.Р. ще подгреят музикалния маратон на Гергьовден. На 7 май, най-талантливият "Бон-Бон" Поли Генова ще се качи на една сцена с ABBA FEVER.

"Треската" ABBA е една нова вълна, която залива феновете. За една вечер младата формация ще направи скок във времето и ще върне почитателите на АВВА в уникалните за музиката 70-те години.

Миро избра Ловеч Пари Фест 09 за пред премиера на своето национално турне "оМИРОтворен", което стартира на 13 май. Той ще подгрява мело-настроението на 8 май. След него ще се появят Morandi. Ако трябва да сме безкрайно изкрени, Morandi просто харесват българската публика.

Само десет дни, преди да се качи на сцената на музикалния фест в Ловеч, Мариус Мога (Marius Moga), представи на живо "Zoom [Bad Boys vs Super Girls]" в София с Невена и гръцкият рапър NiVo.

Около hard групите, все още организаторите не казват, коя българска група ще подгрява Kingdom Come и Bonfire. Мистерията ще се разбули на 9 май. На 10 май Светльо Хиподилски и Dikken ще направят последния "рок взрив".

А Xzibit, не случайно ще има участие на 11 май. Освен, че на тази дата е денят на Ловеч, посещението му е символичен "талисман" за едно ново начинанение. Поне, слуховете са такива ...

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !