Цитиридис разделил Лора Крумова с мъжа ѝ

25.06.2020 12:37 | Видян 1933 пъти

 Цитиридис разделил Лора Крумова с мъжа ѝ

Хармонията в семейството на Лора Крумова е нарушена заради най-желания ерген в тв ефира–Николаос Цитиридис. Журналистката се раздели още преди месец със съпруга си, но не заради лични драми, а заради работата.

За да успокоим бабата на 26-годишния телевизионер, която не пропуска клюка за него, бързаме да уточним, че внукът й нито е част от любовен триъгълник, нито е „разтури къща”.

Точно обратното — цялата драма е в това, че заради новата си работа Лора Крумова ще изкара без мъжа си почти цялото лято.

Преди няма и три месеца тя се уреди като заместник — главен редактор на гологлавия водещ и все още не е минало достатъчно време от договора й, за да излезе в отпуск, пише "Ретро".

В момента Лора се е отдала изцяло на новите си задължения и всеки ден е заедно с подчинените си, които работата върху съдържанието на предаването, гостите и въпросите към тях.

Лора с нетърпение чака лятната ваканция, за да се събере с мъжа си. По график шоуто трябва да излезе в почивка от първи август.

А междувременно ще се чува със съпруга си главно по телефона.

Не е тайна, че мъжът на Лора работи зимата като ски инструктор, а през топлите месеци се изнася към морето, където преподава на сърфисти.

Още през май Сотир Марков заминава за родното Черноморие. В последните години и Лора прекарваше месеци наред заедно с половинката си край морския бряг, но тогава журналистката или беше бременна с някое от двете си деца, или пък бе в майчинство след раждането им.    


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Възход на Бг киното! Уроците на Блага...

Филмът на Стефан Командарев Уроците на Блага тръгва по...

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Няма коментари към тази новина !