Мис Колумбия 2011 с ампутиран крак след операция

19.06.2020 13:58 | Видян 1807 пъти

Мис Колумбия 2011 с ампутиран крак след операция

Мис Колумбия 2011 загуби левия си крак вследствие на усложнение при операция. Даниела Алварес, която участва в престижния конкурс „Мис Вселена“ сподели в Instagram за тежките дни, прекарани в болницата.

32-годишната красавица постъпва в болница в средата на май, за да си оперира бучка в областта на корема. Тогава тя не подозира, че ще си тръгне оттам с патерици.

След като минава рутинни изследвания, Алварес влиза в операционната, където нещата не вървят по план. Лекарите откриват, че мастна тъкан се е увила около аортата на Даниела, вследствие на което тя е с нарушено кръвоснабдяване. Така кръвта трудно достига до левия крак на миската и се налагат спешни действия.

Въпреки усилията на медиците, накрая те отстраняват част от крака на Алварес.

„Искам да споделя с всички вас моето ново „Аз“. Обичам тялото си не по-малко от преди и съм щастлива, че все още съм на този свят. Готова съм да се справя с всички нови предизвикателства, които ми предстоят. Знам, че с Божията помощ всичко е възможно. За какво са ми крака, когато имам крила, с които да летя? Нека никога не спираме да се движим напред“, написа тя в социалната мрежа и показа няколко снимки от болницата.

На част от кадрите Мис Колумбия 2011 е заобиколена от най-близките си и множество балони, донесени по повод изписването ѝ.

С последните си публикации Даниела иска да покаже на своите последователи от цял свят, че ампутацията на крака няма да ѝ попречи да работи и тя ще продължи да се снима след като си сложи подходяща протеза. По думите ѝ, в момента тя се чувства отлично, защото възстановяването ѝ върви добре.

„Трети ден от възстановяването, не съм плакала нито за секунда (мисля, че само веднъж и това беше заради болката след операцията). Щастлива съм, че съм на този свят, за да се радвам на живота“, пише още тя.

Даниела Алварес е родена на 24 май 1988 г. в град Баранкиля, северна Колумбия. Тя има дългогодишна кариера на модел, а през последните няколко години развива и свой собствен бизнес – онлайн бутик.

Прибирайки се у дома, тя иска да си вземе малко почивка, след което ще започне да се подготвя отново за момента, в който пак ще може да ходи, да танцува, да кара колело и да върши своите любими занимания.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !