Дженифър Лорънс поиска справедливост за Бреона Тейлър

19.06.2020 12:55 | Видян 1060 пъти

Дженифър Лорънс поиска справедливост за Бреона Тейлър

Дженифър Лорънс наруши обещанието си и се присъедини към социалните мрежи, за да поиска справедливост за Бреона Тейлър. Актрисата създаде първия си официален профил в Туитър, за да сподели мнението си относно социалното неравенство в Съединените щати.

Новата социална платформа на Лорънс е в подкрепа на анти-корупционната кампания „RepresentUS“, в която тя е част от културния съвет. Към нея се присъединяват колегите ѝ Кери Уошингтън, Рейчъл МакАдамс, Омар Епс, Орландо Блум, Джей Джей Ейбрамс, Бен Харпър, Елизабет Банкс, София Буш и много други.

Първият туит на Дженифър е видео, в което Омар Епс дискутира правната система в САЩ и как тя има нужда от промяна. „Почти 1 от 4 афроамериканци ще бъдат затворени през живота си“, пише Лорънс. Във втория си пост актрисата споделя и за Бреона Тейлър.

26-годишната афроамериканка беше убита от полицията в дома ѝ на 13 март. „Вече трети месец след смъртта на Бреона Тейлър, семейството ѝ, жителите на Луисвил и всички американци искат справедливост“. Актрисата допълва, че тези искания обаче остават без отговор и все още няма арест за убийството.

Според Лорънс, полицаите, виновни за инцидента, все още работят в полицията, а вътрешното разследване е било само за заблуда на обществото. „Няма да си мълча“, заяви звездата.

Източник: tialoto

Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първо правило на българската...

Първо правило на българската политика: едно е да не...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Няма коментари към тази новина !