Спрягат Бекъм за новия сезон на Peaky Blinders

19.06.2020 11:21 | Видян 1273 пъти

Спрягат Бекъм за новия сезон на Peaky Blinders

Че футболната легенда Дейвид Бекъм е луд фен на британската супер продукция Peaky Blinders е обществена тайна от години. Че се е наредил на опашка за епизодична роля – също. Но, че наистина ще участва – ето тази новинка намекна един от главните актьори в каста – Пол Андерсън.

Екранният брат на главатаря Томи Шелби – Артър, разбуни духовете в социалните мрежи. Той пусна поредица от свои снимки в образ в Инстаграм, под които отбеляза, че се намира в квартала на клана Шелби в Бирмингам – Смол Хийт и е заедно с Дейвид Бекъм. А двусмисленият му коментар гласи: „като че ли той е някъде в Смол Хийт и се приготвя за Сезон 6“.

Още по-любопитно е, че освен името на футболиста са отбелязани още британския режисьор Гай Ричи и актрисата и модел Бела Торн.

Най-заклетите фенове вече написаха писмо на продукцията, за да проверят новината.

Припомняме, че старта на снимките на новия, шести сезон на Peaky Blinders трябваше да е през март, но пандемията ги спря точно преди да започнат. Беше подреден целият сет, гардероб и всички бяха готови, но останаха в изчакване. С отпадането на част от ограниченията във Великобритания тези дни се очаква камерата на новата порция серии на BBC да се завърти до месец.

Източник: Monitor

Снимка: BBC



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !