Кайли Дженър на корицата на Vogue заеднмо с дъщеря си Сторми

18.06.2020 13:08 | Видян 1532 пъти

Кайли Дженър на корицата на Vogue заеднмо с дъщеря си Сторми

2-годишната дъщеря на Кайли Дженър, Сторми, вече е модна звезда. Момиченцето направи дебюта си на корицата на списание „Vogue“, снимайки се заедно с майка си за изданието в Чехословакия. Снимката е заснета с телефон в дома им в Лос Анджелис.

„Имало едно време принцеса Кайли Дженър. Родила се в най-наблюдаваното семейство в света. Тя се превърнала в най-силния инфлуенсър на планетата, майка на Сторми, собственичка на козметична компания и изглежда, че всичко, което си пожелае става реалност“, пишат от модното списание в социалните мрежи. Оттам добавят, че снимките за изданието са направени по време на карантината чрез приложението Zoom.

Лука и Алесандро Морели, които са се заели да направят снимките, също споделиха няколко фотоса в своите социални профили. На тях се вижда как Сторми и Кайли си лежат в леглото в Лос Анджелис, докато са снимани през телефона. „Много сме щастливи, че по време на тази глобална промяна и странно време, ние можем да разкрием нашата социално дистанцирана корица“, пишат фотографите.

Кайли явно се наслаждава на времето у дома и постоянно споделя снимки и видеа на Сторми в социалните мрежи. Преди месец тя участва в предизвикателството „Candy Challenge“, в което изпита търпението на дъщеря си. 2-годишното момиченце беше оставено само за няколко секунди заедно с купа, пълна с бонбони, която не трябваше да докосва докато майка ѝ не се върне в стаята.

Видеото
се превърна в огромен хит в интернет, а феновете на звездата поздравиха Сторми за търпението.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !