Зейнеб кърми вече осми месец

15.06.2020 15:41 | Видян 2199 пъти

Зейнеб кърми вече осми месец

Зейнеб Маджурова не се притеснява за своите форми, а вече осми месец кърми дъщеричката си Мириам. Момиченцето се роди през ноември миналата година.

Наскоро майката сподели със своите последователи в социалните мрежи, че все още го кърми. Докога ще изкара така, не е ясно, но според педиатрите това е най-доброто, което тя може да направи в момента за здравето на детето. Те препоръчват кърмене поне до края на първата годинка, а Зизу явно смята да следва съветите им, пише „Уикенд“.

Именно заради кърменето тя не иска да се връща на работа в Нова тв. Тв звездата не е последвала лошия пример на приятелките си в светските среди, които си спират кърмата насила от страх да не си развалят формите. Черната Златка например преди време призна в предаването „На кафе”, че е направила именно това.
 
Наскоро родилата Джулиана Гани не е кърмила и ден. Водещата на „На кафе” и приятелка на Зейнеб – Гала, също не крие, че е отгледала дъщеря си Мари с адаптирано мляко. Но туркинята от Бургас е фенка на естественото хранене на бебетата и е убедена, че дългото кърмене няма да навреди на гърдите ѝ. А ако се окаже, че не е права, винаги може да измоли малко силикон от бащата на детето – бизнесмена Стоян Балевски.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !