Веселин Маринов за Веселина: Тя ме допълва

15.06.2020 12:02 | Видян 1508 пъти

Веселин Маринов за Веселина: Тя ме допълва

„Имам личен живот, но му е много трудно“, призна народния любимец Веселин Маринов.

Певецът разкри душата си в интервю за bTV, като сподели, че новата дама на сърцето му Веселина го допълва и той е много щастлив.

"Тя е едно обикновено момиче, което срещнах преди 3-4 години с един неин човешки проблем. Бяхме само приятели. Много съм щастлив с нея. Тя допълва моя живот. Преди да я срещна, винаги последната вечер, където беше концертът оставах да спя, а сега, и в Силистра да съм, се прибирам. Това е любовта“, разкри изпълнителят на „Лятна жълта рокля“.

„Много пъти съм си мислил, вече на 58 години, че тази любов, за която пея, все е някъде на една крачка от мен, все ми избягва Добре, че се случи да срещна Веселина, за да разбера, че такава любов не е само в песните и хубавите филми", допълва Маринов.

Той сподели, че професията му излага личния му живот на много предизвикателства с постоянното отсъствие от дома и срещите с много хора като отдава част от проблемите с предишните си дами на това. „Да приемем, че не съм бил разбиран“, заяви той и обясни неуспешните си два брака с професионалните си ангажименти. „Винаги съм обичал жените, с които съм живял. Просто сега намирам и разбиране на това, което правя. Днес гледам да избягвам старите си грешки“, допълни Веско Маринов.

Той разказа и за трудностите в професионален план заради пандемията от коронавирус, заради която са отпаднали цели 25 негови концерта до средата на юни, които са били напълно готова продукция, напуснали са го няколко човек от екипа му, дори колега, с когото е работил повече от 20 години. Но той продължава да работи за лятното си турне и двата си големи концерта през ноември в НДК.

„На всичко това треперим, защото започва рекламна кампания, за която се дават големи пари“, поясни той и изрази надежда, че най-накрая всички мерки ще отпаднат напълно, защото в противен случай дори 70% публика трудно покрива разходите по концерт, а какво да се говори за печалба.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !