Иги Азалия потвърди: Имам син

12.06.2020 16:28 | Видян 1238 пъти

Иги Азалия потвърди: Имам син

Иги Азалия е майка!

Изпълнителката, която вече няколко години стои настрана от музикалната сцена, шокира феновете си в социалните мрежи. Тя е във връзка с рапъра Playboi Carti и очевидно двойката се радва на първото си дете. Бебето е момче, а Азалия заяви, че е чакала точния момент, за да сподели новината.

„Постоянно чаках точния момент, за да кажа нещо, но колкото и време да минаваше, усещах, че винаги ще се притеснявам да споделя такава огромна новина“, пише звездата. Тя добави, че иска да запази личното пространство на детето, но не иска да го крие и да изглежда така, сякаш се срамува от него.

През декември 2019 година се появиха слухове, че Азалия и Playboi очакват бебе, но звездите не потвърдиха нищо. Изпълнителката обаче публикува снимка по бански, с която накара феновете си да помислят, че бременност няма. Иги и приятелят ѝ се запознават през 2018 година и се заговори, че са се сгодили през юли на 2019-а. Двойката обаче не потвърждава и тези слухове.

Playboi говори пред „Fader“ за връзката си и заяви, че подкрепя всичко, което прави приятелката му и е готов да зареже всеки заради нея. През ноември 2019 година стана ясно, че домът на двойката е бил ограбен. Тогава се говореше, че са откраднати бижута, които са на стойност 350 хиляди долара.

Сред откраднатите вещи е бил и годежен пръстен, който е струвал 35 хиляди долара. Това накара феновете още повече да говорят за годеж между Азалия и Playboi. Все още няма потвърждение на този слух, но поне знаем, че двамата имат син.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !