Татяна Лолова води стендъп комедията на море

11.06.2020 15:14 | Видян 1408 пъти

Татяна Лолова води стендъп комедията на море

Актрисата ще представи книгата си „Дневници и делници“ в Лозенец, Ненчо Илчев забавлява деца с 51 фокуса на феста

Опит за изнасяне на стендъп комедийно представление – така продуцентът и журналист Георги Тошев описа накратко предстоящото представяне на книгата „Дневници и делници“, което голямата актриса Татяна Лолова ще направи в рамките на фестивала „Арт поток“.

На морския бряг звездата, определяна като един от почетните патрони на форума, ще зарадва публиката с истории от личния си живот, които заедно с Тошев събраха в томче миналата година.

Със спектакъл за представянето на книгата си ще си послужи и най-добрият илюзионист сред актьорите – Ненчо Илчев. Звездата от „Столичани в повече“ ще се отбележи с почти постоянно присъствие на фестивала това лято, като в програмата му влиза участието в четири постановки, представяне на заглавието му “Забранената книга за фокуси“ и 40-минутни представления – специален подарък за най-малките посетители на петото издание на „Арт поток“.

„Направихме книгата с много любов. В нея има 51 фокуса, има обяснения как се правят. Има и автобиографична част, в нея има разказ за хората, на които съм благодарен – от майка ми и баща ми до Стефан Данаилов, моят любим учител. Хората трябва да знаят, че той си отиде щастлив“, разказа пред медии Илчев, като върна лентата назад с година по-рано, когато заедно с Мастъра играха заедно в летния театър в Царево в „Актрисата“.

Стефан Вълдобрев, Иво Сиромахов и Николаос Цитиридис също ще представят последните си книги в „Арт Поток“. Георги Тошев пък ще направи премиера на най-новото си заглавие „Георги Парцалев - Хамлет от град Левски“

Самият фестивал ще бъде открит на 17-и юли, като събитието ще съвпадне с представянето на изложбата „Без рамки“. „Ще има и творци от Унгария, Турция, Румъния, Сърбия, Македония, но най-силно присъствие все пак ще имат българските автори“, обясни артистичният директор на феста – скулптурът Стефан Божков.

Относно пластиките тази година част от своя изложба ще покаже дългогодишният приятел на форума Васил Ернст Бърдаров. Обсъжданата идея за традиционната голяма пластика пък е триметрова корона. Любопитен факт е, че по нея Божков и продуцентът на феста и собственик на Хасиенда Димитър Тодоранов работят от преди разпространението на коронавируса у нас.

„Лош пророк бяхме явно. Самата корона по начало, според нас, е най-лошото нещо, което може да ти се падне и то не е от вируса, а от това дали ще я наследиш или се стремиш към нея. И тя винаги ти носи проблеми“, допълни още Божков.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !