Силвия Петкова побеля

10.06.2020 15:08 | Видян 1083 пъти

Силвия Петкова побеля

Актрисата Силвия Петкова, която стана всеобща любимка от тв сагата „Пътят на честта“, рязко смени имиджа и буквално побеля. За щастие промяната в цвета на косата е умишлена и временна, а целта – снимките на нов музикален видеоклип.

Силвия е главно действащо лице във визуализацията на песента Save Yourself на група Dayo. Васил Вутев (Soulization), Евден Димитров, Божидар Василев (TromBobby), Александър Захариев (Rawland) вече имат албум зад гърба си, с който стигнаха и до Холивуд преди две години. Тяхна музика беше използвана в няколко от кратките филми на кинозвездата Уил Смит които той снимаше за влога си в YouTube. Актьорът лично е поискал право да включи песните на Dayo.

По новата си песен групата работят с британския артист Alxndr London, а премиерата на Save Yourself е днес. Режисьор на клипа е Виктория Караколева, а оператор Росен Савков – екипът, който застана и зад видеото на българската представителка на Евровизия Виктория Георгиева – Tears Getting Sober.

Това не е дебют за Силвия Петкова пред камерата на музикален видеоклип. Припомняме, че само преди няколко месеца актрисата влезе в обувките на рок мацка за парчето Epilogue на родната супергрупа Hellion Stone.

Източник: Monitor

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !