bTV съди Цветомир Найденов и Блиц

08.06.2020 18:01 | Видян 1389 пъти

bTV съди Цветомир Найденов и Блиц

бТВ завежда дела срещу собственика на Efbet и дългогодишен партньор на Васил Божков в "Еврофутбол" Цветомир Найденов, както и срещу информационния сайт Блиц, заради внушения за близост с Васил Божков, съобщава Клуб Z.

Причината е, че "ответниците са направили и разпространили клеветнически твърдения, които увреждат доброто име и търговска стойност на журналистическата работа и интелектуален продукт на бТВ, обясниха от телевизията

Това е първият иск на компанията, който ще бъде последван и от други, казаха още от Би Ти Ви Медия груп. За това предупреди и главният изпълнителен директор на компанията Флориан Скала в интервю пред 24 часа на 1 юни: "Както стана ясно от позиция на компанията, тези твърдения (че Божков го е водил в Куршевел - б.а.) са абсолютно неверни. Ще предприемем съответните правни стъпки срещу тях."

От 15 май насам репутацията ни като източник на независима журналистика e обект на целенасочена атака чрез серия от публикувани неверни твърдения, свързани с ръководството на Би Ти Ви и професионалните принципи на работа на редакционния екип", така от медийната компания обясниха причината за съдебните искове, които предстои да бъдат подадени.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !