2-ри опит да си присади коса: Дани Петканов

08.06.2020 14:20 | Видян 3210 пъти

2-ри опит да си присади коса: Дани Петканов

Втори опит да си присади коса направи Лудия репортер.

През март Даниел Петканов направи радикален опит да промени външния си вид, но наблюдателни последователи в социалните мрежи забелязаха, че окосмение по темето така и не се появява. „България Днес” пише, че Петканов продължава да носи шапка, когато излиза навън, което засили подозренията, че коса не никне.  Два месеца по-късно той се подлага на интервенцията, с надеждата, че този път ще е успешна.

"Растеж няма", свива рамене Лудия репортер и показва във видеа как го бодат с огромна игла.

Първият му опит беше в дерматологична болница в Истанбул, в която работят предимно български лекари. Очакванията до две седмици да започне да расте коса така и не се случиха и разочарованият Петканов решава отново да опита.

И за да не се разкарва напразно,  33-годишният веселяк прави още една процедура, която повече подхожда на дамите над 50 години. Петканов изпъва бръчките на лицето, като акцентира повече на кожата около очите. Пуска си видеа как го бодат по лицето, мажат го с чудновати помади. Петканов обича да залива социалните мрежи с всяко свое действие. Той споделя всяко нещо от ежедневието си с хората.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !