Френската звезда Жак Одиар режисира Захари Бахаров

04.06.2020 12:07 | Видян 1071 пъти

Френската звезда Жак Одиар режисира Захари Бахаров

Захари Бахаров е снимал под палка на големия френски режисьор Жак Одиар, носител на две награди БАФТА и Златна Палма от Кан.

За това се похвали българинът в официалната си страница във Фейсбук.

Одиар е режисьор на първите два епизода от пети сезон на хитовия френски сериал „Отдел фалшива самоличност“ (Le bureau des legendes), който у нас върви по БНТ.

Бахаров се завръща в ролята на руски доносник, в чиито обувки влиза още от трети сезон.

"А в 5-ти сезон, два от епизодите са заснети от самия Жак Одиар, с който имах честта да снимам.. .за около 4 минути. Основната ми роля е в трети сезон. Ако ви попадне го гледайте", написа звездата от „Под прикритие“ в социалните мрежи.

В трети сезон по-големият от братята Бахарови участва в четири епизода като руски шпионин през 2017 г. Същата бройка в актива си има и друг роден актьор – Александър Сано, който се появява като Игор.

В проекта българска следа остави и Антония Малинова, която от години живее и работи в Париж. В редиците на Бюрото тя също дебютира от трети сезон, където ще изиграе учен, изследващ земните пластове под морето край Истанбул. Тя блести на екран в два епизода на поредицата.

"По БНТ изтече и 3-ти сезон на "Отдел фалшива самоличност" и май никой не разбра. Сега го повтарят по БНТ2. А сериалът е хубав и си заслужава. Правен е от Eric Rochant за Canal+. Чуден шпионски трилър, леко встрани от мейнстрийма. В главната роля е Матийо Касовиц, който пък е правил много добри филми и като актьор, и като режисьор. La Haine примерно“, похвали проектът, в който продължава да се разписва Захари.

Припомняме, че сюжетът на сериала се фокусира около група от френски тайни агенти.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !