Джей Джей записа песен със 17 международни звезди

03.06.2020 12:15 | Видян 1570 пъти

Джей Джей записа песен със 17 международни звезди

Да помогне на децата в нужда – с тази кауза се зае Георги Симеонов – Джей Джей, който доби популярност около участието си в Equinox на Евровизия и „Като две капки вода“.

Паралелно с превъплъщенията си в риалити формата, той се включи в кампания на Unicef Vietnam. Така, изпълнителят, който се качи на сцената на Евровизия през 2018 г. запя заедно със 17 други изпълнители от цял свят за благотворителност. Песента носи заглавието Under The Same Sky и е дело на германско-виетнамския артист Тронг Хю. Всички средства, спечелени от аудиото и видеопродукцията към парчето в рамките на три години, ще бъдат дарени на Unicef.

„Всяко дете във всеки случай или ситуация заслужава внимание и грижа от обществото. Имаме нужда от вашата помощ да дадем шанс на всички деца по света за достатъчно храна, чиста вода и образование“, казват организаторите, които събират и към момента дарения.

В проекта участие взимат още Винсент Буено, който ще представи Австрия на Евровизия 2021, еквадорската звезда Naíza, която е делила сцена с Шакира и Джъстин Бийбър и мн. др.

Under The Same Sky се очаква да излезе по-късно днес.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !