Онлайн партитата на DJ Дамян спасиха Краси Радков

03.06.2020 09:07 | Видян 1456 пъти

Онлайн партитата на DJ Дамян спасиха Краси Радков

Онлайн партитата на DJ Дамян, които той стартира по време на извънредното положение в страната, се превърнаха в истинска сензация и единствено забавление на хората под карантина. След него се направиха опити за копиране, но без особено голям успех.

Оригиналът винаги се познава и отличава. Не случайно се събираха над 15 хиляди души, които с интерес следяха партита на Дамян. Оказа се, че големият актьор Краси Радков също разнообразявал вечерите си с музиката на Дамян.

"През тези два месеца единственото ми забавление бяха онлайн дискотеките с DJ Дамян", призна комикът пред Иво Сиромахов и изненада всички, че си е стоял вкъщи и стриктно е спазвал всички наредби на ЩАБА. И Дамян се оказва не само големият спасител на баловете, а също така успял да измъкне от депресия хиляди българи по домовете си. Известният и скандален диджей успя да наложи един нов продукт, като всяка вечер предлагаше на живо тематично парти.

В понеделник забаввляваше с фолклор, вторник с балканска музика, сряда с ретро хитове, четвъртък бе заложил на неостаряващите хитове на Слави и Ку-ку бенд, петък и събота залагаше на актуални пачерта, а неделята е резервирана за "песни от махлата".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !