Излезе Кратък литературен речник

02.06.2020 15:10 | Видян 785 пъти

Излезе Кратък литературен речник

От днес на всички вестникарски павилиони търсете най-новото и полезно учебно помагало от издателство „Милениум” – „Кратък литературен речник” на цена само 8 лв. Безценният наръчник съдържа всичко най-важно от терминологията на литературата, поетиката и изразните средства.

Изданието е незаменим помощник за всички зрелостници, ученици и учители в тяхната ежедневна работа, както и в подготовката им за явяване на матура и за кандидатстудентски изпити по български език и литература.

То е съобразено с най-новите изисквания за държавния зрелостен изпит и отразява най-актуалните трактовки на понятията, като в същото време е подходящо и за учениците от долните курсове, тъй като предлага по-лесно и качествено усвояване на учебния материал, а също и пълноценни индивидуални и извънкласни занимания.

В него на достъпен език и с многобройни примери от изучаваните произведения ще откриете подробно обяснени най-важните термини и понятия от света на литературата, изкуствата, културата, философията и цивилизацията.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !