Яна Маринова разкрива тайните си във филм

02.06.2020 13:19 | Видян 1005 пъти

Яна Маринова разкрива тайните си във филм

Филм, посветен изцяло на жените и вдъхновен от нейна лична тайна – така накратко можем да опишем новия филм на Яна Маринова. Само половин година, след като направи премиера на последната си кинорожба „Диви и щастливи“, актрисата с дисциплина и дух на спартанец вече е готова със сценария на следващата си творба.

По диалозите и историята Маринова отново работи с Борислав Захариев. Пред „Монитор“ звездата разкри, че проектът се готви отдавна, но в рамките на коронавирусната пандемия сюжетът окончателно се е изкристализирал. „Осъзнах някои неща за себе си. Това бе момент, в който обърнах малко повече внимание на семейството си, на себе си като жена. И някои неща, които бях потиснала в съзнанието си, изскочиха на повърхността. Оказва, че човек винаги е склонен да прави някакви неразривни връзки с миналото. В същото време е важно да можеш да се радваш на миналото, за да имаш щастливо бъдеще.

Всъщност, много често ние просто запомняме грешните неща от миналото. На това се основава и сценарият“, разкрива Маринова.

Още тази събота тя и екипът, начело с Любомир Сергеев, който ще отговаря за визията на филма, ще заснемат първата фотосесия от проекта. Кадрите от нея ще представят малко момиче, изправено със завързани очи пред огромна пропаст, докато отстрани една жена му подава ръка.

Именно тези снимки ще дадат на публиката първи поглед към това, което предстои да се случи на големия екран. А с разпространяването им ще стане ясно и какво е заглавието на филма, който ще послужи като старт на женската кинопоредица, готвена от Яна.

„Това е една световна тенденция, която е факт, но нали в България нещата винаги се случват със закъснение. Но пък аз не съм от хората, които чакат нещо да се случи, когато са го разбрали и когато са открили потребността да говорят за дадена тема“, категорична е екранната Боряна от „Диви и щастлива“.

Този път тя ще се заеме сама с продуцирането. Каузата си обаче дели с „обичайната заподозряна“ - Луиза Григорова. След като застанаха рамо до рамо и за „Привличане“, и за „Диви и щастливи“ те отново ще играят заедно пред камерата. А съвместната им работа вече е родила една от най-силните приятелски връзки в средите.

"Тя ми е неразривен партньор чисто емоционално в изграждането на образите, в откриването на тайната, дори покрай това да открия щастие за себе си като жена. Тя ме учи на много неща – да бъда по-мека, по-разбираща като приятел и като партньор в работата, защото аз понякога не се спирам пред никакви препятствия. Вярвам, че аз на нея й вдъхвам увереност в моменти,в които тя излишно се колебае“, разказа пред „Монитор“ още Маринова, като допълва, че в момента текат подготовки и за старта на снимките. Те обаче ще трябва да изчакат поне докато Григорова роди първия си наследник наесен. Режисьор на заглавието пък и този път ще бъде таткото на бебето – Мартин Макариев.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !