Нова партньорка за Николаев в сутрешния блок на NOVA

01.06.2020 16:53 | Видян 1048 пъти

Нова партньорка за Николаев в сутрешния блок на NOVA

Лора Инджова ще застане до Виктор Николаев в сутрешния блок на NOVA.

Новинарката ще замести досегашната екранна партньорка на водещия - Аделина Радева, която днес за последен път бе в студиото на "Здравей, България".  

Лора Инджова вече е позната на зрителите на "Здравей, България".

Тя е магистър по право, с журналистика се занимава от 10 години, била е водеща в телевизия "Европа" и Bulgaria ON AIR, информира Breaking news.

Журналистката отразяваше предимно политически и социални новини.

От понеделник Лора Инджова застава на мястото на Аделина Радева до Виктор Николаев в студиото на "Здравей България"

Аделина Радева днес бе изпратена от колегите си , а Виктор Николаев й поднесе комплимент, че тя е била душата на предаването.

Чаровната водеща, с която зрителите се събуждаха през последните две години и половина, прие покана да се завърне в екипа на Българската национална телевизия. За раздялата си с NOVA емоционално сподели самата Аделина тази сутрин в последния си ефир като водеща на сутрешния блок „Здравей, България“.

Всички промени минават през сърцето. За да бъде човек щастлив и с хляба земен, и с хляба небесен, които, както знаем, трудно стоят на обща трапеза, му е нужно много малко и то е да бъде благодарен. Благодаря на NOVA за доверието и симпатията, които ми демонстрираха през цялото време. Това приятелство продължава и ще го има.

Благодаря и на зрителите, които участват активно в „Здравей, България“, за това, че ми дадоха възможността да водя предаването с най-висок рейтинг в сутрешния ефир. Много е приятно да си тръгваш с такова самочувствие“, сподели Аделина Радева.

Емоционален беше моментът и за нейния екранен партньор Виктор Николаев.

„Ади е душата на това предаване. Всички обичаме смеха ѝ. Един безкрайно вдъхновяващ приятел, не просто професионалист. Всяка сутрин идвах с удоволствие на работа заради нея. Благодаря ѝ за прекрасното приятелство, което пазим във времето“ – сподели Виктор.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Манескин превземат TikTok

Победителите на Евровизия 2021 Måneskin бързо се...

Фарел Уилямс и модна къща Chanel...

Американският изпълнител Фарел Уилямс и модната къща...

Няма коментари към тази новина !

*}