Крис Браун със специален подарък за дъщеря си

01.06.2020 12:55 | Видян 1075 пъти

Крис Браун със специален подарък за дъщеря си

Във вторник в къщата на Крис Браун имаше голямо парти, но то не беше пълно със звезди, а с деца. Дъщерята на рапъра, Роялти, навърши 6 години и изпълнителят се погрижи момиченцето да има незабравим рожден ден. Освен че я засипа с много подаръци и организира дистанцирано парти, Браун сбъдна и една нейна мечта.

Специалният ден на Роялти беше изпълнен с много бонбони, а близки и приятели оставяха своите подаръци през прозорците на колите, за да спазят нужната дистанция заради разпространението на коронавируса. Това обаче беше нищо в сравнение със специалния подарък на Браун.

След като помогна на дъщеря си да духне свещичките на торта, направена като буквата „Р“, на фона на „Честит рожден ден“, изпята лично от Крис, той разкри изненадата, която пази в тайна няколко часа. Във видео, публикувано в Instagram, се вижда как Роялти се сдобива с клетка за птици, в която има две малки птиченца.

„Роро искаше птици и ги получи“, казва майка ѝ и бивша приятелка на Браун – Ниа Гузман. Тя допълва, че дъщеря ѝ вече може да започне събирането на зоологическа градина. За да бъде още по-специален денят, Роялти получи и собствена фотосесия, която беше споделяна от гордите ѝ родители. На снимките момиченцето носи рокля и златна корона.

„Ти си най-добрата част от мен. Кралицата. Искам целият свят да го знае! Честит рожден ден!“, написа Браун. Гузман добави, че дъщеря ѝ е целият ѝ свят и много се гордее с нея. „Нищо в този свят не е толкова красиво, колкото теб“, добавя майка ѝ.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !