Властови и финансови трусове у нас идат с коридора от затъмнения от 5 юни

01.06.2020 11:38 | Видян 1901 пъти

Властови и финансови трусове у нас идат с коридора от затъмнения от 5 юни

- Още в предишното ни интервю споменахте слънчевите затъмнения, но тогава говорихме повече за планетите и коронавируса, който според разположението им трябва да изчезне от юни. Но нека сега се спрем именно на затъмненията, защото тази година се оказва доста специална в това отношение...

- 2020 година е много интересна и е истинско предизвикателство, защото има 6 затъмнения - слънчеви и лунни. Първото, което вече споменахме в миналото интервю беше на 10 януари и донесе избухването на коронавируса в комбинация със съвпада на планетата на епидемиите Плутон и царствения Юпитер. Сега влизаме в коридор от 3 затъмнения за 1 месец: лунно на 5 юни и 5 юли и много силно слънчево на 21 юни. Пада се в 0 градуса на знака Рак. В нулевите градуси на кардиналните знаци: Рак, Везни, Козирог и Овен, нещата винаги са свързани с криза, с големи промени, с динамика в  съществуващата обстановка. Това е едната причина за силата и важността на слънчевото затъмнение и неговата категоризация като много силно. Другата причина е 1 градус съвпад от Главата на Дракона: северния лунен възел. Това са изключително важни точки. При точен съвпад говорим дори за кармична точка.

- Какво означава това, звучи доста драматично – кармата води до разплата, нали така?


- Става дума за много важен етап в кармата на човечеството, на държавата, на човека. Събира се страшно голяма енергия – нещата много бързо се случват. Подобно сме имали на 21 юни 2001 г. 0 градуса рак, съвпад с Главата на Дракона. Картината се повтаря. Какво ни донесе тогава тя? Затъмненията започват да набират скорост, трябва да мине време и идва точка на избухване. То настъпва след слънчевото затъмнение, когато Марс премине градуса на затъмнението. През 2001 г. това става на 8-13 септември. Марс преминава точния градус и имахме взривяването на небостъргачите в Ню Йорк на 11 септември и старта на неприключилата война с тероризма, която особено в пъвите години бе завладяла света.

- Кога да очакваме нещо като нов 11 септември?


- Сега имаме по-голяма отсрочка. На 23 април 2021 г. Марс минава през точния градус на затъмнението.

- По това време трябва да имаме редовни избори в България...

- Интересно. Процесът се развива така: образно казано се събира пара, тя се отпуска, защото повече не може да се сдържа под повърхността и изригват някакви събития. Затъмненията имат своите теми.
 Темата на затъмнението се определя от знака. Когато говорим за Рак, какъвто е случаят – темата са родината, семейството, границите, сигурността.

- Да не би да говорим за война, каквато немалко геополитически наблюдатели прогнозират между САЩ и Китай?

- Аз просто гледам астрономическите факти: Марс на 25 градуса в Риба е агресивен аспект. Какво се е случвало при други такива обстоятелства в небето: военни конфликти, терор, резултатът е паника и страх. За нас има хубава новина: темата за войната и терора не засяга планета в хороскопа на България. Но това не значи, че няма да има големи промени и у нас, покрай развитието на нещата в света. Другата тема на затъмнението са недвижимите имоти и балоните на пазара - ще има големи развития и промени. Третата тема се върти около женските проблеми – това е тяхната планета.

- Вие бяхте предизвикани да направите прогнозата си заради очакванията на известната Ви американска колега Сюзан Милър за навлизането ни в период, в който най-важните за живота на всеки планети едновременно се обръщат срещу нас – обяснете защо?

- В картината на слънчевото затъмнение на 21 юни, за което говорим, че ще носи радикални промени и преобразувания, има 5 ретроградни планети: Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн и Плутон – най-важните. Венера винаги е свързана с финансите – много сериозно преразглеждане ще има и връщане към ситуации от миналото. Трябва да очакваме наистина големи разкрития, свързани със скрити информации за много високопоставени хора, свързано е с големи пари. Защо прогнозирам това? Юпитер и Сатурн, които стават ретроградни, „отговарят” в небето за ресора „политика” и по-специално „власт”. Затова казвам, че важни тайни ще излизат на яве в няколко области: за пандемията – нещо, което ще разберем и ще си дадем сметка, така че мнозина ще променят радикално мнението си. Разследванията ще бъдат и за пари в политиката, което ще доведе до скандали. В такива периоди има и бум на фейкнюз.

- В какъв период ще се развива тази скандална ситуация?

- Всяко затъмнение има отделен живот – ефектите продължават до 3 и половина години средно.

- Казвате, че се отнася за всички страни, включително за нас, а кои очаквате да бъдат най-засегнати?

- Слънчевото затъмнение е във Венера в хороскопа на САЩ, а тя е ретроградна в онзи момент. Това може да се преведе като сериозни финансови проблеми, огромни загуби, сривове на борси. Затъмнението съвпада с Уран в хороскопа на Китай: супер непредсказуема планета – носи смяна на роля в играта, в тежестта на Китай в света., не може да се каже надолу или нагоре ще се върви. Уран в хороскопа на държава управлява енергетиката, авиацията, киберсигурността, ИТ технологиите. Това са нещата, за които много се говори покрай коронавируса: 5 G мрежите, компютърните вируси, изкуствения интелект. Точно на това поле всъщност се води и сериозната борба САЩ - Китай, така че тук ще има някакви още по-големи игри, при това с непредизвестен край.

- Да обърнем специално внимание на България...

- За България е в 8 дом – обществения доход, приходите от износ, в това число туризма като експортен отрасъл, активите. Ще има промени във вземането на дълг, в пускането на облигации. Изобщо, големите сътресения и новини ще бъдат в области като финанси, кредит, застраховане. Там ще ни удари и ще донесе промени.

- Кой от политиците очаквате да бъде подвластен на небесния удар?

- Ако на финансовия министър му е и в личния хороскоп – лошо, може да има скандали с него самия. Струва ми се, че принципно темата на разкритията, които можем да очакваме, е най-вероятно да бъде свързана с  еврото, с европроекти, партийни сметки или лични финанси на лидери, с кредитни институции. От август до октомври има опозиции на Сатурн и Плутон – това категорично са разследвания по евросредства и на парите от правителството изобщо, защото вече споменахме – става въпрос за двете планети, ясно свързани с властта. Говорим за силно слънчево затъмнение. А в астрологията е ясен принцип: лунните затъмнения влияят на обикновените, редовите хора. Слънчевите затъмнения влияят на управляващите, на властта. Трябва да очакваме промени в ръководството, на тези, които ни ръководят, разследвания на дейността им. След 5 юли, на 30 ноември отново имаме лунно, а освен тях имаме и пълно слънчево затъмнение на 14 декември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !