Адам Сандлър с неочаквана история за дипломирането си

29.05.2020 15:42 | Видян 1799 пъти | Гласували 2

Адам Сандлър с неочаквана история за дипломирането си

Само преди седмица Брад Пит подготви специална изненада за випуск 2020 на щатския университет в Мисури, като записа и изпрати до ръководството на учебното заведение поздравително видео обръщение към техните възпитаници. Сега популярният комик Адам Сандлър се присъедини към отбора от знаменитости, отправящи своите благопожелания към завършващите ученици и студенти, които, заради карантината в Америка, няма да имат възможността да отпразнуват подобаващо хубавия повод, предава Dir.bg.

Вчера актьорът публикува в официалната си Инстаграм страница своя архивна снимка от деня на дипломирането си, заснета преди 34 години. Към нея той написа пост, в който не само отправи пожелания към абитуриентите и абсолвентите, но и разкри как е преминала вечерта, отбелязваща края на гимназиалните му години.

"Здравей, випуск 2020! Майко мила! Браво на вас. Успяхте. Вече официално сте умни. Трудихте се усърдно, за което заслужавате уважение. Съжалявам за тежкото време, в което завършвате, но знаете ли как премина нощта на моето завършване на гимназия?", гласи първата част от публикацията му.

Предвид факта, че днес той холивудска звезда от световна величина, всеки би предположил, че въпросната вечер е била наистина паметна, тъй като по неписани закони популярните личности имат зад гърба си единствено вълнуващи истории... Но не такава е тази на Сандлър, която изненада почитателите и последователите му в социалната мрежа.

"Стоях вкъщи с родителите ми и всички се взирахме един в друг - точно както правите сега вие. След това обаче забавата започна. Обичам ви! Поздравления! Насладете се на мига и бъдете готови да спасите света. Ние се нуждаем от вас", завършва Адам.

Сандлър не уточнява причината, поради която не е присъствал на абитуриентския си бал, но разказа му е доказателство за това, че на човек не са му необходими бляскави събития, за да отбележи подобаващо важните поводи в живота си. Единственото, от което се нуждае, са хората, заемащи специално място в сърцето му.

Адам е роден на 9 септември 1966 г. в Бруклин, Ню Йорк. Майка му Джуди е учителка, а баща му Стенли - електроинженер. Когато е на 6 г. семейството се мести в Манчестър, щата Ню Хемпшир, където Сандлър учи в местното училище"Manchester Central High School". През 1988 г. се дипломира от Училището за сценични, кино и медийни изкуства на Нюйоркския университет.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !