Лятно вдъхновение: Банските костюми на звездите

30.05.2020 09:18 | Видян 1541 пъти

Лятно вдъхновение: Банските костюми на звездите

Съвсем скоро това мрачно време ще си отиде и ще се наслаждаваме на прекрасното лятно слънце. А когато кажем лято, веднага се сещаме за морето, плажа и леките дрехи. Това ни навежда на мисълта, че трябва да проверим гардероба си и да видим дали старите ни бански костюми все още ни стават.

Да си признаем, не сме много сигурни, че отново ще може да се напъхаме в тях, тъй като липсата на движение по време на изолацията сериозно се отрази на фигурата. Все пак имаме време да влезем във форма за лятото и да покажем стегнато тяло на плажа.

Ако пък искате да си купите нов бански просто ей така, напълно ви разбираме. Изборът обаче винаги е доста труден, защото не знаем каква е тазгодишната мода, какво ще носят другите и дали пък не е твърде изрязан. Затова трябва да потърсим вдъхновение от някого, а не знаем по-добър в тази задача от известните личности.

Те винаги изглеждат добре и не говорим само за фигурата им. Някои от тях не са с тяло на модел, но отново привличат погледите. Причината е изборът им на облекло и това важи с пълна сила и за банските.

Разгледайте ги в галерията ни !

Източник: tialoto

Снимка: iStock
 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !