Любов от архивите: Дженифър Анистън и Брад Пит

29.05.2020 12:52 | Видян 4234 пъти

Любов от архивите: Дженифър Анистън и Брад Пит

Безспорно една от най-обсъжданите и обичани двойки в Холивуд бе тази на Брад Пит и Дженифър Анистън. Затова и медиите обърнаха такова огромно внимание на повторното им сприятеляване.

Снимката с прегръдката между двамата  на американската Гилдия на филмовите актьори (SAG awards), когато Джен бе с бяла рокля обиколи всички медии и социални мрежи.

Веднага се заговори, че двамата може да си дадат още един шанс. Някогашните съпрузи бяха стриктно наблюдавани.

Следено беше всяко тяхно движение и се търсеше скрит намек или  знак, който двамата си дават.  Заговори се, че те дори почиват заедно и са готови да посрещнат отново любовта, но така и коментар от самите актьори не се появи.

Брад Пит и Дженифър Анистън бяха семейство във върха на славата си – млади, руси, усмихнати и прегърнати. Така ги засичаха фотографи по различни светски събития.  

Запознават ги техните агенти и през 1998 г. започват тайна връзка. За това как Джен е спечелила сърцето на Пит писа „The Mirror“. Според изданието актрисата твърде дълго не е давала на половинката да правят секс, а  първата им интимна среща е станала на Свети Валентин през 1999 г.

Женят се на пищна церемония през 2000 г. в Малибу, която им струва милион долара. За кратко време те стават едни от най-влиятелните двойки в света на шоубизнеса. Двамата така и нямат деца. Според някои медии, Дженифър Анистън е била тази, която иска, но Брад Пит още не се е чувствал готов за наследници.

Причината е била многото им ангажименти в киното и в телевизията. Дженифър Анистън по това време се снима в сериала „Приятели“, а Брад Пит гостува в него като звезда. Смята се, че именно многото ангажименти са ги отдалечили един от друг като влюбени и неслучайно Брад Пит се впуска в нова любовна афера с партньорката си от екрана Анджелина Джоли по време на снимките на „Мистър и мисис Смит“.

Този път двамата не бързат с брака. Той се случва десетина години по-късно. Актьорът се развежда с Дженифър през 2005 г., но той вече е готов за деца и се сдобива с цели шест – три биологични и три осиновени.

Началото на връзката им изненадва света, но всички фенове на Брад Пит много се радват на новата му любов. Не така стоят нещата в семейството му. Родителите на актьора съвсем не изпитват топли чувства към новата жена до сина им. Затова пък те поддържат приятелско отношение към бившата си снаха. Майката на Брад не крие мнението си и открито му заявява, че предпочита предишната му съпруга. Тя неведнъж искала синът ѝ да се върне при нея.

Ясно е как продължава историята. Брад Пит се вслушва не в заръките на родителите си, а в собствените си чувства. Връзката му с Анджелина е дълга, макар и бракът им да е кратък. И да, приключва със скандал. С днешна дата Бранджелина не съществува. Отношенията на бившите съпрузи не са особено гладки и двамата продължават да спорят за начина на възпитание на децата.  

Затова пък Брад Пит успява да възобнови приятелството си с Дженифър Анистън. Говори се, че това е станало със съдействието на актрисата Кортни Кокс от „Приятели“, която именно е дала телефонния номер на Джен на Пит. Двамата вече имат горчив опит в брака. Дженифър Анистън преживя няколко злополучни връзки, както и брак с Джъстин Теру. Така че те едва ли бързат да се впуснат лековато в нова авантюра.

Слуховете, че са заедно, така и не са подкрепени от доказателства или твърдения на техни близки.

Но е ясно, че докато двамата официално нямат партньори, около отношенията им винаги ще се наблюдава шумолене.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !