Щерките на Фатик разкараха гаджетата и го удариха на живот

28.05.2020 16:16 | Видян 1608 пъти

Щерките на Фатик разкараха гаджетата и го удариха на живот

И двете дъщери на Фатик в момента са свободни.

Адриана и Александра се разкарали гаджетата и са я  ударили на живот. Адриана, която работи като брокер, се е разделила с футболиста на „Локомотив” - Георг Василев и се радва на свободата си. По-голямата Алекс скъса с богатия си любим - французина Албърт Вини, който е директор на фонд за здравно обслужване. Сега малката Тюркмен вилнее из София, а каката от години живее и работи в Ню Йорк.

Междувременно стана ясно, че Адриана не е готова да сменя пелени, въпреки че затова я натискат здраво нейни дружки.  Моделката, която нон-стоп излага живот си на показ в социалните мрежи, събуди любопитството на почитателите си гушкайки бебето на свои   близки. Най-малката от жените Тюркмен получи стотици суперлативи. Приятелите й са категорични, че е родена да дундурка малко бебе и безкрайно й подхожда да е майка.

"Моля ви се! Много ми е рано!",  гневи се брюнетката. Съпругата на разстреляния подземен бос, която също носи името Адриана, е категорична, че не е готова да бъде баба, и съветва щерка си да не бърза. Красавиците често обикаляха света в компанията на майка си. Пандемията ги раздели вече три месеца. Адриана дори изкара коронавирус. Тя сподели че се е чувствала сравнително добре, мъчил я само запушен нос. Красавицата с перфектни форми вече е здрава и дори отпразнува наскоро 23-ия си рожден ден, пише „България Днес”. 


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Смях: Не се живее вече в София, вчера...

Не се живее вече в София. Вчера спуках гумите на един...

Няма коментари към тази новина !