Емилия си спомни за Феди Башур

28.05.2020 15:50 | Видян 2222 пъти

Емилия си спомни за Феди Башур

„Две години изминаха вече без Федка. Две години, в които нищо не е както преди. И никога няма да бъде...“. Това написа Емилия в своя Facebook профил.

Певицата си спомни за Феди Башур – нейния доведен син, който загина след тежка катастрофа в края на май 2018 г. Тогава 19-годишното момче караше автомобила, в който на задната седалка беше изпълнителката заедно с неговия баща – Джордж Башур.

„Само едно ни крепи, че един ден всички ще отидем там някъде и ще го видим. Господ така реши и това е неговата воля. Колкото и години да минат, колкото и думи да напиша днес и другата година, и следващата... Нищо няма да се промени“, коментира Емилия, която е качила снимка със запалена свещ на черен фон.

Емилия написа още, че се моли момчето да почива в мир:

„Само уважението и спомена за него ме карат да напиша това и всички негови близки и приятели да се сетят за него с любов.Липсваш ни много и боли много.... Молим се всеки ден и вярваме, че всички добри хора отиват на едно по-прекрасно място“.

Малко след трагичния инцидент, заради който лежа в болница, Емилия написа баладата „Завинаги“ и я посвети на момчето. По-късно тя и Жорж Башур сключиха граждански брак.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !