Лоренцо на Софка: Ох, дано да нямам любовния живот на мама

28.05.2020 13:43 | Видян 1063 пъти

Лоренцо на Софка: Ох, дано да нямам любовния живот на мама

Синът на Софи Маринова се моли да не сподели участта й! Лоренцо наскоро сподели, че отново е ерген и си пожелава само да не го застигне драматичната любовна участ на на майка му, научи HotArena.

„Аз съм много малък за сериозна връзка и не успях да се кротна с едно момиче. Не съм за сериозна връзка на този етап”, сподели младият изпълнител. Музикантът казва още, че се е разделил с приятелката си, защото го ревнувала от неговите почитателки. Връзката им обаче му помогнала да осъзнае, че е твърде млад за сериозни отношения с някое момиче.

Певецът признава, че иска да има семейство и жена, но на този етап определено не е тази вълна. „Ох дано нямам любовния живот на мама!”, шеговито подхвърля младия изпълнител. Всеизвестно е, че Софи Маринова има изключително драматичен любовен живот, като дори с последния си избраник Гринго, пак не се взеха мирно и кротко, а имаха сериозни драми и дори стигнаха до развод, пише „България днес”.

Самият Лоренцо е категоричен, че не е негова работа с кого се среща майка му, но се старае да се разбира с човека до нея. Освен това двамата изключително се сближили по време на карантината и сега са по-близки от всякога.

По думите му, двамата не вярват много в историята за коронавируса, но все пак спазвали мерките. Често излизали на разходка само двамата, пеели, слушали музика и гледали филми по цял ден.

Все пак с нетърпение очаква да се върне на работа, а до тогава съвместява ученето и записите на нови парчета.

„В училището в Етрополе съм на самостоятелна форма на обучение. Не че се хваля, но съм добър ученик”, казва единадесетокласникът.

Лоренцо е щастлив, че тази година не е абитуриент и се надява догодина да няма втора вълна на вируса, за да може да отпразнува подобаващо завършването си. „Моят бал ще е нещо страшно, няма да е скромна сбирка със сигурност”, крои планове бъдещият абитуриент.

На въпроса, как се справят финансово, Лоренцо успокоява, че всичко в гласовитата му фамилия е наред.

„Имахме си заделени пари настрани и успяваме да се справим. Жалко е за хората, които нямат никакви възможности, за тях е най-трудно. Цялото ни семейство се крепи на нас двамата, трябва да се подкрепяме в такива трудни моменти”, добавя младият изпълнител.

Противно на очакванията, Софка и Лоренцо нямат бели пари за черни дни, те разчитат на спестени от момчето средства, с които имал намерение да си купи кола.

„Не сме пестеливи, даже въобще. Аз с помощта на майка ми спестявах пари, за да си купя хубава кола, когато стана на 18 години през август. Като гледам, тази кола няма да я карам кой знае къде и се наложи да бръкна в тези пари”, разказва татуираният младеж.

Той планира да изкара скоро шофьорски курсове, за да може да се движи свободно. Но отлага старта им заради новите си парчета.
„Пускам две нови песни само след няколко седмици, а след това и още. Песните са купонджийски, точно като за разгара на сезона”, обяснява Лоренцо.
„Искам да получавам повече уважение от музикантите. Не искам да съм само Лоренцо на Софи, а да ме оценяват като самостоятелен изпълнител”, добавя още младата надежда.

Заради огромния интерес към него, често му се налагало да ангажира вуйчовците си да го пазят от напористи фенки. По думите му, интересът към него се засилва и често е обект на атаки от фенове, които напират за снимки. Интересът на различни момичета пък довел и до раздора с гаджето му, което по думите му, било много ревниво.

„Имам проблем с ревността към мен и до голяма степен това разруши последната ми връзка”, допълва Лоренцо.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !