Елитният приятелски кръг на Меган в Калифорния

28.05.2020 11:53 | Видян 1520 пъти

Елитният приятелски кръг на Меган в Калифорния

Принц Хари и Меган Маркъл станаха жители на Лос Анджелис през месец март, когато се преместиха от Канада в разгара на пандемията от коронавирус. Стана ясно, че Меган е планирала този ход отдавна и е подготвила почвата за тяхното пристигане. Докато за Хари това е напълно нов етап от живота му и промяната е драстична, за Меган това по-скоро е връщане към нормалния ѝ живот, старите ѝ навици и приятели. Меган не случайно е избрала Ел Ей за техен нов дом, защото се оказва, че там я очаква елитен кръг от известни и богати приятели, на които тя може да разчита за старта на новия им живот извън британското кралско семейство.

Меган е родена в Америка, но благодарение на работата си като актриса, успява да си създаде кръг от приятели, както в Канада, така и в САЩ.

Серина Уилямс

Професионалната тенисистка Серина Уилямс се запознава с Меган през 2014 г. по време на благотворителен футболен мач. Тя бързо се превръща в доверена приятелка на Меган. Двете рядко имат възможност да се срещат на живо, но поддържат връзка по телефона и с чат комуникация. Сега двете ще имат шанса да се виждат по-често, защото Серена има имот в същата елитна общност, където е и новия дом на Меган и Хари.

Амал Клуни и Джордж Клуни

Амал Клуни и съпругът й Джордж за първи път бяха свързани с принц Хари и Меган, когато бяха гости на сватбата на двойката в Уиндзор през май 2018 г. Хари и Меган също така гостуваха във вилата на семейство Клуни, намираща се край езерото Комо в Италия. От тогава те са в добрия приятелски отношения.

Джордж и Амал живеят през повечето време живеят в имота си в прекарват голяма част от времето си в имота си Беркшир, Англия, през февруари беше разкрито, че те правят основен ремонт на имота, който притежават в ЕлЕй. Това може да означава, че двойката планира да се премести в Щатите, което означава, че двете семейства отново ще могат да си гостуват редовно. Опра Уинфри

Опра без съмнение ще бъде включена в елитния приятелски кръг на Меган и Хари - синът им Арчи е член на нейния книжен клуб. Медийният магнат Опра беше гост на кралската сватба, както и сред поканените на някои от приятелските събирания на Меган. Опра притежава и имение на стойност 50 милиона щатски долара в Монтесито, Калифорния, и вероятно ще покани Меган и Хари на гости.
 
Абигейл Спенсър

Абигейл Спенсър участва заедно с Меган в хитовия сериал „Костюмари“, но те бяха станали приятели много преди това. Актрисата беше сред специалните гости на кралската сватба. Тя дори беше забелязана да се разхожда с Меган и Хари по време на шестседмичната им коледна почивка в Канада през 2019 г. Абигейл живее в ЕлЕй, така че ще може да се вижда често с Меган и Хари, след като карантината заради епидемията от COVID-19 в САЩ бъде отменена.

Приянка Чопра

Приянка Чопра живее в същия квартал като своята приятелка Меган, така че без съмнение ще бъде редовен гост, след като животът се върне към „нормалното“. Двете са приятелки от години, и Приянка също беше сред гостите на кралската сватба на Меган и Хари. Приянка и съпругът й Ник Джонас бяха сред първите, които посетиха Меган и Хари за да ги поздравят за раждането на сина им Арчи.

Джеймс Кордън

За Джеймс Кордън се знае, че е приятел с Хари от години. Той бе сред поканените на кралската сватба и на специалното вечерно парти след това. В момента Джеймс, заедно със семейството си, живее в Лос Анджелис, заради телевизионното шоу The Late Late Show на което е водещ. Той без съмнение ще бъде сред малкото приятели на Хари, които живеят наблизо, и ще му помогне да се адаптира към ритъма на знаменития американски град.

Елтън Джон

Имението на Елтън Джон за 32 милиона долара в Бевърли Хилс е само едно от жилищата, които той притежава заедно със съпруга си Дейвид Фърниш - те имат и къщи в Лондон, Франция и Италия. Въпреки че той няма да е в Ел Ей през цялото време, когато е там, Елтън със сигурност ще навестява близките си приятели Меган и Хари. Имотът на Елтън в Бевърли Хилс има три етажа и разполага с десет спални, 22 бани, киносалон, винарска изба, стая за игри, фитнес зала и басейн!

Източник: Dariknews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !