Форсиращи двигатели посрещнаха Блатечки на автокино в Перник

27.05.2020 11:48 | Видян 1144 пъти

Форсиращи двигатели посрещнаха Блатечки на автокино в Перник

Въздушен облак от форсиращи двигатели вместо червен килим – така бе посрещнат актьорът Асен Блатечки за представянето на филма му „Бензин“ на автокиното в Перник.

Звездата се поклони пред автомобилите, наредени пред спортна зала „Миньор“ в понеделник вечерта, като представи пред зрителите своята първа рожба от позицията на кинорежисьор – „Бензин“.

Лентата бе последната от първоначално планираните прожекции на автокиното в Перник. Големият интерес обаче провокира организаторите да оставят екрана пред спортната зала в града още една седмица, а още във вторник любителите на родното кино ще могат да изгледат и комедийната драма „Дъвка за балончета“ с участието на Теодора Духовникова и Иван Юруков.

„Привличане“, „Вила Роза“ и „Диви и щастливи“ бяха филмите, които вече зарадваха перничани. На терен бяха и продуцентите на последния филм – Яна Маринова и Александър Сано, като двамата бяха подготвили и изненади за присъстващите. Така, екранният инспектор Донев нахлу в няколко от автомобилите, паркирани за прожекцията на „Диви и щастливи“, като позира за селфита с настанените в тях зрители.

Маринова пък организира томбола, от която трима късметлии спечелиха тесте с карти, вдъхновено от филма.  Подаръците бяха изработени от нейна колежка – младата актриса Александра Матеева, която също има малка роля в „Диви и щастливи“.

Източник: Monitor
Снимка: bgdnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !