История на храната по History през юни

26.05.2020 15:30 | Видян 764 пъти

История на храната по History през юни

Срок на годност: История на храната стартира от 4-ти юни, всеки четвъртък, 22.00 и 22.30 ч. по тв канал History SD & HD.

„Срок на годност: История на храната“ проследява експерта по качество на храните Олд Смоуки и колекционера Джош Макуга в тяхното търсене да открият, разкрият и изядат най старите, най-носталгичните и най-шокиращи храни, оцелели в историята. Те отвеждат зрителите назад във времето, за да намерят храни, които са смятани за изчезнали в миналото, и с всяка хапка откриват кои от тях са издържали на изпитанията на времето.

Двамата приятели разкриват забравени ери и представят любопитни разкази, на които се натъкват, докато изследват историята чрез стари храни. (10x30). 

Най-доброто куче в полицията пък ще гледаме от 8-ми юни, всеки понеделник, 22.00 ч. Добре дошли в заключителното спортно състезание за кучета, в което елитни професионални кучета и дресьорите им се надпреварват в битка на специално разработено трасе за екстремни ситуации. Полицейски и цивилни K9 екипи се тестват за скорост, бързина, способност да различават миризми и да работят в екип. Всички участващи трябва да се справят със серия от задания по изпълнени с препятствия трасета, разработени от експерти за имитиране на предизвикателства в реални условия, с които ежедневно се сблъскват четириногите герои.

Сериалът е зареден с напрежение, забавен е и е подходящ за всички възрасти.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !