Сестрата на Дейвид Бекъм фалира

26.05.2020 14:20 | Видян 1389 пъти

Сестрата на Дейвид Бекъм фалира

Докато половинката на Дейвид Бекъм Виктория се опитва да спаси губещата си модна империя, сестра му призна поражението си. Приключи със своя бизнес, който се грижеше за развлеченията на лондонския елит.

38-годишната Джоан Бекъм създаде неотдавна Малка черна книжка (Little Black Book guide) – гайд, който предоставя информация за най-атрактивните заведения, магазини и увеселителни места в английската столица, като притежателите му могат да ползват преференциални условия в тях, срещу 400 паунда на месец.

Роднината на футболиста използва всичките си връзки и познанства, както и неговата слава, промотирайки продукта си чрез семейни снимки с Дейвид, но при създалата се ситуация, клиентелата ѝ рязко намаля.

„Много е тъжно, но тя не можа да се справи и трябваше да закрие бизнеса“, призна сътрудник на Джоан пред „Daily Mail“.

Новината идва дни, след като Виктория Бекъм разкри плановете си да иска пари от държавната хазна, за да плати заплатите на своите служители. Бизнесът на звездата сериозно запада и в коронавирус кризата тя изпитва затруднения дори да се справи с месечните възнаграждения на персонала си. Планът ѝ получи остра критика от данъкоплатците, които не са никак щастливи от идеята част от парите им да отиват за заплати за модната империя на Виктория.

Въпреки тези проблеми, семейство Бекъм е далеч от мизерията и бедността, тъй като Дейвид натрупа доста сериозно състояние през годините от футболната си кариера, спонсорства и инвестиции и към момента състоянието на фамилията е оценено на 335 млн. долара.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !