Кристен Бел: 5-годишната ми дъщеря все още е с памперси

26.05.2020 14:08 | Видян 826 пъти

Кристен Бел: 5-годишната ми дъщеря все още е с памперси

Кристен Бел направи изненадващо признание относно 5-годишната ѝ дъщеря – Делта. Това се случи по време на епизод от шоуто ѝ „Momsplaining“, където актрисата си говори открито с други две известни майки – Мая Рудолф и Кейси Уилсън. Бел отглежда двете си дъщери заедно със съпруга си Дакс Шепард.

„В момента, по-малката ми дъщеря, която е на 5 и половина, все още носи памперси“, казва звездата. Тя допълва, че с първото си дете не е имала такива проблеми. Линкълн, която вече е на 7, се е научила да използва тоалетната съвсем сама, когато е била само на 21 месеца.

Мая Рудолф подкрепи решението на Бел да не притиска 5-годишната си дъщеря и заяви, че при децата всичко е много относително. „Да, защото всяко дете е различно“, добави Бел. Звездните майки си разказаха и интересни истории, включително и такива, в които случайно са ударили децата си.

Кристен си спомни за момент, когато е изпратила волейболна топка в лицето на Делта по време на игра на детската площадка. „Аз сервирах и тя беше толкова ниска, че направо я цапардосах в носа“. Актрисата добавя, че приятелите, с които е била на игрището, са изглеждали доста уплашени, но тя се е заливала от смях.

Само преди месец Бел сподели своето мнение относно домашното обучение. Тогава тя заяви, че се опитва да накара по-малката си дъщеря да напише есе върху темата „Как мама реагира на всичко, което направя“. Актрисата публикува снимка на това, което Делта е написала и от листа се виждат изреченията „Лоши реакции“, „Не ми вярва“, „Няма търпение“ и „строг тон“.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !