Илон Мъск и Граймс все пак промениха името на детето си

26.05.2020 13:27 | Видян 1230 пъти

Илон Мъск и Граймс все пак промениха името на детето си

В началото на май Илон Мъск и Граймс станаха родители. 48-годишният основател на „Tesla“ и SpaceX и 32-годишната певица решиха да кръстят детето си с доста необичайно име – X Æ A-12.

Юристи са предупредили звездната двойка, че това може да им донесе проблеми с получаването на документ за раждането на детето и не сбъркаха.

Илон Мъск и Граймс трябваше да се подчинят на правилата на щата Калифорния.

Отговаряйки на въпросите на любопитните си фенове в социалните мрежи, майката призна, че сега нейният син се нарича X Æ A-Xii – (едно тире се допуска). Тя добавила, че новият вариант ѝ харесва дори повече, защото римските цифри изглеждат по-добре, а значението на името остава същото.

Илон и Граймс не скриват наследника си от последователите си в Instagram и редовно споделят трогателни кадри с него. За певицата това е първо дете, докато за Мъск съвсем не е така. Той е баща още на Невада Алекзандър Мъск, Кай Мъск, Деймиън Мъск, Грифин Мъск, Ксавие Мъск и Саксон Мъск.

Родителите също така са решили да възпитават детето си с неутрален пол. Певицата дори отказа да назове пола му, но Мъск обяви все пак, че е момче.

По-рано Граймс разказа и какво точно означава името на детето ѝ. По думите ѝ „X“ е за неизвестната променлива, а Æ е елфското изписване на съкращението Al, което означава изкуствен интелект (на английски artificial intelligence). Æ е и „любов“ на няколко езика, включително и японски.

32-годишната звезда заяви още в социалните мрежи, че името на сина ѝ е вдъхновено от любимия самолет на двойката. „A-12= предшественик на SR-17 (любимият ни самолет). Без оръжия, без защита, просто скорост. Страхотен е в битка, но не използва насилие“, казва Граймс.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !