Пребиха Валентин Кулагин в центъра на София

22.05.2020 16:59 | Видян 1822 пъти

Пребиха Валентин Кулагин в центъра на София

С края на карантината всички изпълзяха от убежищата си за да подишат чист въздух и да се разходят по-най реномирания столичен булевард „Витоша“.

За съжаление на Валентин Кулагин, неговото дефиле по родния булевард „Кроазет“ не завърши с аплодисменти, а с шамари и ритници, научи LifeOnline.bg.

Десетки станаха свидетели на унизителна за риалити героят ситуация, в която след пореден опит да бъде оригинален и забележим, той си изяде боя.
Случката се развива около 18 часа, а лобното място на достойнството на Валентин е култово заведение на „Витошка“, където обикновено обича да се събира столичният псевдоелит с нежни сърца и афинитет към висшата мода.
Гюрултия, писъци и крясъци прекъсват обмяната на светски клюки по масите. Учудени посетители надигат глави за да разберат какво става и защо ги прекъсват. Виждат, че един млад мъж, налага друг по-нежен.
Оказва се, че битият е Валентин Кулагин.

„Какво, става?“, пита девойка от маса с лоша видимост… „абе, бият няк‘ъв…“, отговаря друга застанала от правилния ъгъл на масата. От съседната компания, които са в кралската ложа на „спектакъла“ уточняват, „Бият Валентин Кулагин!“.
Първата девойка от трети балкон, констатира: „Заслужава си го!“, а публиката бързо игнорира случващото се и продължава да се наслаждава на приятното време и напитките си, загърбвайки пищящият индивид с разкървавен нос отсреща.
Оказва се, че никой не се е и опитал да помогне на битата риалити сензация. От свои източници, репортер на LifeOnlinebg научи, че Кулагин бил сам, или поне никой не е забелязан около него да му помага или да го защити докато яде мъжки тупаници.
Свидетели разказват, че русият перчем е бил обръщан от посоката си вследствие на няколко юмрука в лицето, докато биячът на „звезди“ се опитва да го изтласка от заведението.

На финалната права той е получил допълнителен тласък под формата на мощен ритник, разказа очевидец на олелията.
„Кулагин не пищеше, но се репчеше и се опита да отговори на юмруците, но всичко беше много гротескно и повече приличаше на драскане… “, коментира доволен свидетел на краткия спаринг.
„Видях как получи няколко прави и директни попадения в лицето, и за десерт ритник отзад… а от оперираното му носле се стичаше кръвчица…“, разказа девойка, която никога не е ходила на професионален гримьор.
„Така го прасна в муцуната, че нищо чудно да се наложи да си прави, нов нос…“, описа силата на ударите в лицето на ВИП-а дама с чанта за хиляди левове.

След унизителното прогонване, хасковлията се опитал да се върне в заведението, но изял още един ритник. Тогава той седнал в конкурентен търговски обект и започнал нервно да звъни по телефона, докато някакво момиче се опитва да го утеши.
След известно време дошли още две приятелки, които заместили закъсняващия екип на спешна помощ и вживели се в ролята на парамедици го отвели в неизвестна посока, вероятно към най-близкият превързочен център.
Потвърждение за случилото се докладва и популярният танцьор и балетист Семир Алкади, който написа в профила си във Фейсбук:

Постът му събра стотици лайкове и коментари от типа на „Нищо чудно“, „Заслужава си го“, „За пореден път“… а имаше и озадачени потребители, които не бяха чували за Вальо от Хасково и невинно попитаха – „А кой е Кулагин?“.
Никой не изказа съжаление или защита в полза на бития.
Своенравният многознайко Кулагин не за първи път провокира скандали, които завършват с побой над нежната му натура.
Заради поведението си, той е бит и гонен от много заведения, в които кракът му повече не може да стъпи.И както пееха „Ъпсурт“ – „Битият бит е банална фраза!“.

Източник: skandal.bg


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Само за месец: КЗК одобри продажбата...

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) одобри...

Не може социалните мрежи да...

Репортери без граници" (RSF) предлага способи против...

Няма коментари към тази новина !

*}