Реджи спечели Hell`s Kitchen 2020

22.05.2020 09:30 | Видян 1672 пъти

Реджи спечели Hell`s Kitchen 2020

Атанас Балкански и Реджеп Бадев премериха точилки и кулинарни умения в рамките на големия финал на шоуто Hell`s Kitchen. Така наречените „ходеща енциклопедия“ и „италанчето“ бяха фаворити за наградата от 100 000 лв и договор за работа в ресторанта на шеф Виктор Ангелов от самото начало.

Наско изпъкна със знанията си и винаги добрия вкус на ястията, а Реджи блесна с голямо самочувствие, което се оказа с покритие.

В крайна сметка чекът отиде в ръцете на Реджи, който направи по-малко грешки по време на резервацията.

Вечерта стартира с избор на кухните за двамата дуелисти. Наско избра червената, в която и стартира като част от отбора на дамите, а Реджи остана в синята.

Двамата получиха по един помощник. За Балскански това бе Веселина Чилева, която спечели миналата година. Сребърният медалист Никола Симеонов пък пази гърба на Бадев.

Двата отбора трябваше да направят перфектно ястие с използването на пет техники, а времето им беше само 60 минути.

Наско заложи на чиния със сьомга и чипс, сътворена с шест техники, а Реджи - на патешки дроб, риба и френско петле. По-добър от двамата се оказа вторият.

Победителят получи шанс пръв да почне да сглобява отбора си за последния етап от състезанието, като изборът беше измежду вече отпадналите участници.

Равносметката – Реджи дирижира тим в състав: Цецо, Недялка, Лука и Сона, а Атанас ръководи: Гергана, Георги, Галя и Ивайло.

Финалистите разиграха вечерна резервация с авторски менюта.

Балкански заложи на вече познати ястия, а италианчето изненада шеф Ангелов с неправени досега рецепти в предаването.

„Независимо кой ще спечели, искам да знаете, че съм горд с вас“, заяви кулинарният експерт преди старта на решаващия дуел.

По време на вечерната резервация клиенти на Наско върнаха чинии, тъй като салатата със киноа не беше добре овкусена. Реджи пък се бавеше, а съотборниците му в началото като че ли не даваха 100% от себе си за него. Проблемите при Балкански обаче продължиха, а Бадев го надмина по скорост.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !