Noah Cyrus представи нов албум

22.05.2020 09:19 | Видян 742 пъти

Noah Cyrus представи нов албум

20-годишната мултиплатинена изпълнителка Noah Cyrus върви по стъпките на сестра си Miley към световния успех с пълна сила! Преди няколко дни тя издаде дългоочакваното си второ EP – THE END OF EVERYTHING, което включва 8 трака, сред които любимите парчета на феновете й “I Got So High That I Saw Jesus“, “Lonely“ и международния й суперхит “July”, както и 5 чисто нови трака. Албумът е наличен във всички дигитални платформи. Историята в THE END OF EVERYTHING започва с песента “Ghost”, за която Noah споделя ексклузивно пред списание Rolling Stone: “Продължавам да виждам по-младото си аз толкова празно и тъжно, изпълнено с омраза към себе си.

Боря се с депресията от 11-годишна и винаги съм се чувствала много несигурна. Спомням си, че чувствах тъга нон стоп. Когато си представям малката аз, виждам как тя има нужда само от ръце, които да я прегърнат, някой да й каже, че ще порастне и ще бъде добре, и че някой ден огледалото няма да бъде нейн враг.“За песента “Young & Sad” допълва: “Чувствам, че много от съвременните артисти създадоха тренд около това да са тъжни и го представят като нещо “яко“. Когато пишех песента, бях с двама приятели и оригиналният текст гласеше: “искам да бъда млада и тъжна още малко“, но някак тези думи не ми се струваха правилни. Не искам да бъда тъжна. Нормално е да си тъжен, но не е “яко“. Затова промених текста на “не искам да бъда….“, след като разбрах какво всъщност ме притеснява.

За мен бе важно песента да започне с гласово съобщение от баща ми, което той ми изпрати преди време, в много тъмен период от живота ми, за да ми напомни да се усмихвам. Защото тогава ми се струваше невъзможно да го направя. Не бях способна дори да вдигна телефона“. Относно колаборацията си с Ant Clemons, Noah разказва: “Ant е мой човек и е изключително талантлив. Една нощ бяхме заедно в студиото и той извади мелодия, върху която работи, интерпретация на песента “With A Little Help From My Friends” на The Beatles и аз се влюбих. Записах няколко вокала, след това работихме по текста, продукцията и структурата.

Забавно е, никога не сме предполагали, че ще издадем това парче, защото кой изобщо успява да получи правата да работи по песен на The Beatles?! Ние, предполагам…“ Вдъхновението за едноименното парче от албума THE END OF EVERYTHING се ражда от тайм лапс видео на вселената от John Boswell, което Cyrus е гледала. “Вдъхновението за тази песен промени живота и гледната ми точка, защото осъзнах, че моментите ни на тази земя са преброени. Изведнъж големите неща се превърнаха в незначителни. Започнах да си връщам случки от детството, за които искам да се извиня. Пожелах да се свържа с хора, с които не бях имала контакт дълго време.

Разбрах, че трябва да оценявам сегашните моменти повече, защото единствено това, което имаме В МОМЕНТА, е от значение, нищо друго.“

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !