Ели Голдинг: Гладувам по 40 часа

20.05.2020 13:37 | Видян 917 пъти

 Ели Голдинг: Гладувам по 40 часа

Ели Голдинг шокира всички с признанието си, че гладува в продължение на 40 часа, за да намали възпалението в тялото си. През това време тя пие само вода, чай и кафе. Изпълнителката споделя пред „The Mirror“, че се е консултирала с лекар и преди да гладува се захранва с всички необходими продукти.

„Фастингът е безопасен и полезен, освен за диабетиците и хората със сериозни здравословни проблеми“, казва Голдинг. Тя добавя, че постепенно е стигнала до 40-часов глад, започвайки с 12-часови цикли. Според нея, по този начин хранителната система на човек си почива и започва да работи по-добре.

По време на онлайн гостуването си в предаването на Джеймс Кордън, Ели се пошегува, че не може да избяга от съпруга си по време на изолацията, тъй като си е наранила крака. В момента тя се намира в семейния дом в Оксфорд заедно с Каспър Джоплинг, за когото се омъжи през 2019 година. „Последната седмица беше доста тежка за мен, защото си нараних крака“.

Звездата добавя, че обича да тича и продължава да го прави, спазвайки дистанция от другите спортисти. Сега обаче ще трябва да поседи малко повече у дома докато кракът ѝ се оправи. От друга страна, травмата ѝ позволява да се съсредоточи над работата си и създаването на нова музика. „Свиря доста често на китарата си и се уча да свиря на пиано“.

Предстоящият ѝ албум ще включва две страни – първата ще е написана изцяло от изпълнителката и голяма част от музиката ще бъде изсвирена от нея, а втората ще е събирателна на всички песни, които са написани от други хора. „Трябваше да ги разделя, защото те не са едни и същи неща“.

Всеки би си помислил, че новината за нова музика от страна на Голдинг ще накара феновете ѝ да се зарадват. Те обаче се съсредоточиха върху друга част от интервюто – тази за 40-часовия фастинг. В социалните мрежи много от потребителите обвиниха звездата, че страда от хранително разстройство и че по този начин Ели съветва хората да гладуват дълго време.

Изпълнителката не остана длъжна и веднага публикува отговор в Туитър. Тя написа, че яде големи количества храна и тренира редовно. „Здрава съм, пия алкохол понякога, ям каквото си искам и след това правя фаст един път в седмицата. Не гладувам. Колкото до известните личности, смятам, че аз съм модел за подражание“, пише Голдинг.

Тя добави, че не е съветвала никого да следва нейния модел, а просто е отговорила на журналистически въпрос относно хранителния и тренировъчния ѝ режим.

Източник: Tialoto.bg

Снимка: BGNES

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !