Ето го американското имение на Меган и хари

20.05.2020 12:45 | Видян 1500 пъти

Ето го американското имение на Меган и хари

Меган Маркъл и принц Хари прекарват социалната изолация в имение за 18 млн. долара. Имотът, намиращ се в богаташки квартал в Лос Анджелис, преди е принадлежал на Тайлър Пери. Засега не е ясно дали бившата кралска двойка ще остане там за постоянно, но сме сигурни, че никак не им пречи да са затворени вътре.

Имението е построено през 2012 година и се простира на близо 2300 кв. метра площ. Докато Пери живееше в него, той често разхождаше феновете из дома си, публикувайки снимки и видеа в социалните мрежи. През 2016 година актьорът публикува видео на една от дневните си. В нея може да видите високи тавани с бежов цвят, два огромни кожени дивана и множество нощни лампи.

Има още дървени подове с шарени килими и големи мраморни арки, водещи към различни зони на дома. В дневната Пери разполага и с огромно пиано, на което Стиви Уондър свири през 2014 година. Големите полилеи са любими на актьора и те присъстват както в хола, така и в трапезарията. Двете стаи са свързани с мраморна арка.

В кухнята Меган и Хари имат професионална печка, която е любима на редица звезди, включително Рийз Уидърспун и Дженифър Лопес. На стената Тайлър е сложил табела с надпис „Само вярвай“, защото, както казва описанието под снимката му: „Обградете се с неща, които ви напомнят да не се отказвате никога“. В средата на стаята има класически мраморен плот.

През 2014 година Тайлър споделя и снимка от офиса си, когато благодари на семейството и приятелите си за всички подаръци за рождения му ден. В стаята има бюро от дъбово дърво със стъклен плот, кожен стол, както и традиционна камина.

Домът разполага с гледка към парка „Franklin Canyon“, на който Меган и Хари могат да се наслаждават от голямата си тераса. След като жителите на Ел Ей вече могат да се разхождат свободно, херцозите инсталираха камери, за да наблюдават дали някой ще ги притеснява и да бъдат готови, ако някой папарак се крие около дома им.

Синът на двойката – Арчи, също разполага с прекрасна детска стая. Докато живееше в имота Тайлър сподели снимка на помещението, в което преди е живял синът му Аман. Изглежда римските бани са вдъхновили актьора и той избира подобен дизайн и за дома си. В банята му има кръгло джакузи, вградено в пода, обградено от четири мраморни цокъла, а над главите на Меган и Хари ще виси още един огромен полилей.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Няма коментари към тази новина !