Мъжки стил: Как да съчетавате блузи и суичъри без грешка

19.05.2020 09:21 | Видян 2888 пъти

Мъжки стил: Как да съчетавате блузи и суичъри без грешка

В мъжкия гардероб е задължително да има няколко чифта дънки, чино панталони, добре ушит по мярка костюм с риза и голямо разнообразие от мъжки блузи с дълъг ръкав и суичъри. Горните дрехи, когато са съчетани добре, могат да ви придадат стилно излъчване и възможност да се обличате адекватно за различни поводи.

При това многообразие от мъжки блузи – чисти, с щампи, с надписи и т.н. е много важно да знаете коя дреха как се съчетава, за да изглеждате по възможно най-добрия начин. Ето какви са различните варианти за стилни комбинации:
Едноцветна мъжка блуза – когато трябва да покажеш стил
Всеки мъж трябва да има в гардероба си едноцветна мъжка блуза, която да му стои по мярка и която да влиза в употреба всеки път, когато поводът изисква по-стилен външен вид.

Едноцветна мъжка блуза комбинирате прекрасно с чино панталон и обувки за случаите, когато имате бизнес обяд или сте поканени на коктейл след работа.

Ако е хладно, спокойно сложете отдолу риза и да нагънете ръкавите така, че да се виждат реверите на тази риза.
Върху едноцветна блуза можете да сложите и сако, за случаите, когато се иска по-стилен вид, а ако просто искате да се видите с приятелите си на бира и мач, заменете сакото с дънково яке.
Цветовете, в които да вземете мъжки блузи, са бяла, черна, сива и тъмно синя. Можете също да добавите и масленозелена и кафява, ако такива цветове блузи подхождат на лицето и вкуса ви.
Мъжка блуза с щампа – когато искаш да се откроиш.

В днешно време има огромно разнообразие от блузи с щампи и разнообразни десени. От по-дискретни до ярки и запомнящи се, декорациите на дрехите показват характера на човека, който ги носи.
Особеното при тях е, че не търпят конкуренция в съчетаването. Изберете ли да сложите характерна мъжка блуза с щампа, всички останали елементи от облеклото – панталони, връхни дрехи, обувки, трябва са само като фон.
Когато решите да сложите такава блуза, дънките трябва да са изчистени, в тъмен цвят и без декорации.

Ако прекалите и сложите блуза с щампа и дънки с пръски или разкъсани крачоли, ще се натрупат прекалено много уникални елементи и няма да стои добре.
Не комбинирайте такъв тип блузи с ризи, защото те са от различен контекст. Ако е по-хладно, сложете тениска под блузата или едноцветен суичър отгоре.
С такива блузи можете да отидете на работа, ако не се изисква официално облекло, на кино или на среща с приятели. Избягвайте да ги носите на бизнес срещи.

Тъй като споменахме и суичъри (или суитшърти) по-горе, нека кажем и за тях как могат да се съчетават, защото те не са само за уикендите.
Ако сте като повечето мъже, пристрастени към блузите с цип и качулка, сигурно се чудите как може да ги носите възможно на най-много места.
Разбира се, те не са подходящи за официална вечеря но спокойно могат да се носят дори на работни срещи в офиса, стига да се съобразите с няколко важни момента:
Суитчърите, за да стоят добре:
Не трябва да са торбести, за това пробвайте един номер по-малък от този, който обичайно носите. Може да се окаже, че е вашият.

Трябва да са едноцветни: ако искате да ги превърнете в дреха за работа, заложете на един тъмен цвят и по-качествена материя.
Суитчърите се съчетават добре и с чино панталони, но техният най-добър приятел са дънките.
Ако следвате тези правила, можете да сте спокойни, че сте съчетали добре основните елементи от мъжкия гардероб – мъжката блуза и суитчъра.

Изберете вашите модели на Bolf.bg - за истински стилни мъже

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !