Ангелкова, как се сервира закуска на 1000 души румсървис и колко струва? Стига куклени фантазии!

18.05.2020 14:47 | Видян 1386 пъти

Ангелкова, как се сервира закуска на 1000 души румсървис и колко струва? Стига куклени фантазии!

След като уреди своите покровители - едрите концесионери от СИК и ВИС - Тримата М, с 20-годишни, вместо 2-годишни концесии, и с допълнителни компенсаторни плащания от джоба на данъкоплатеца, за да дават нормални цени на чадърите и шезлонгите ("нулеви и още по символични"), след като забрани климатиците в хотелите и ресторантите и препоръча вентилатори, сякаш те ще въртят друг въздух, след като по нейните мерки има "хладка вода 40-60 градуса, министърът на туризма от почти 6 години Николина Ангелкова се прочу с вече феноменална липса на интелигентност.

Румсървис вместо ол-инклузив, казва тя, като има предвид, че шведските маси за този сезон отпадат като вариант за закуска. Висш пилотаж е да се обяснява, че ол-инклузив е съвкупност от услуги с единна цена, а не синоним на шведска маса. Или на закуска.

Ако поне малко отбираше от туризъм, министърът щеше да разбира, че осигуряване на рум сървис в хотел с 500 или 1000 легла, каквито са голямата част по нашето море, означава мегаразходи и наемане на колосален по брой персонал. След средата на май, освен да се назначи и някой да му плаща от нулевите си приходи, трябва и да го обучи.

Защото, както казва народът: "тая работа не е като оная работа". Освен липсващи финанси и подготовка, това изисква и количество време, което няма откъде да се намери. И огромни конфликти защото е необяснимо защо един трябва да получи закуска в 7, докато спи, а друг - в 11, когато е умрял от глад. Всички заедно по едно и също време няма да стане.....Даже сервиране на отделна закуска на всеки е огромно предизвикателство в масовия туризъм, а България развива именно него и както е тръгнала с политиката на Ангелкова - силово налагане на мутротуризма на всяка цена, все повече ще затъва в най-долната му част - дъното и под него, в социален, икономически и всякакъв план.

За да се изпълнява нещо, ако ще и шефът на ООН да го нареди или самият Папа, то трябва да бъде изпълнимо. За да бъде изпълнимо, трябва да бъде реалистично. За да бъде реалистично, трябва да бъде предварително обмислено. Когато няма мисъл, а то е повече от очевидно и се доказа безброй пъти през последните дни, не трябва да има и такъв министър! Точка!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Участничка в "Ергенът" се съблича за...

Първи сезон на романтичното тв риалити...

Елвис за Оскар от Том Ханкс

Филмът Елвис е още един удар на Кан и общата борба на...

Няма коментари към тази новина !

*}