Сузанита: Бях жива в гроба

18.05.2020 10:57 | Видян 2147 пъти

Сузанита: Бях жива в гроба

„Бях жива в гроба“, с тези думи Сузанита описва живота си по време на наркотичната зависимост, настъпила след бързата слава и тежките моменти, които са я последвали. Тази сутрин дъщерята на Орхан Мурад, която изгря, благодарение на скандалната си визия и поведение, даде телевизионно интервю за Нова ТВ, в което говори откровено за капана на забранените субстанции, в който е попаднала преди месеци. "Случи ми се нещо доста неприятно. Съвкупност от неприятни моменти и тогава търсех утеха. Намерих я в забранените субстанции", сподели Сузанита.
Певицата посочи, че има смелостта да застане пред камера и да разкаже за всичко преживяно. "Сега съм напълно чиста, но не мога да кажа, че вече съм независима. Това изисква време. Бях само месец в клиниката и не твърдя, че съм излекувана. Продължавам, като посещавам дневен център", каза още тя.
Най-критични са били четирите месеца, преди да потърси помощ и да влезе в клиника, където е прекарала четири седмици. В момента тече третата седмица след излизането ѝ от лечебното заведение, като сега продължава да посещава дневен център.

Сузи сподели, че към днешна дата се чувства добре и е напълно чиста, но е трябвало да премине през изключително тежки моменти, преди да осъзнае зависимостта си и че има нужда от професионална помощ. Сузи разкрива, че е започнала да взима наркотици преди 3 г., като първоначално е употребявала само марихуана. Разбира се, в един момент тя ѝ била крайно недостатъчна и е потърсила по-силни вещества, които са я отвели право към дъното.

В момента тийнейджърката, която е само на 17 г., изглежда много променена, дори видимо е качила килограми, а на лицето ѝ сякаш е изписано, че е преминала през много повече тежки моменти, отколкото се очаква от едно момиче на нейните години. Но все пак никой не може да ти причини това, което сам можеш да си направиш, нали? Сузанита шокира и с признанието, че точно преди да влезе в клиника е тежала едва 36 кг! Нездравословното ѝ тегло било резултат от седмици дрогиране, без да се храни и спи. Тя просто се губела все повече и повече с всяка следваща доза.

 Но истинският ужас дошъл в първите дни, след като е спряла наркотиците. Тогава Сузи се сблъскала със сънни парализи, халюцинации, паник атаки, нервни кризи, привиждали са ѝ се дяволи, дори и починалата ѝ баба. Тя осъзнала, че има нужда от професионална помощ след разговор с майка си, който ѝ е подсказал, че вече е станал зависима към дрогата. Признава, че все още не е победила зависимостта, но няма никакво намерение да се отказва. Тя е напълно решена да остави наркотиците в миналото. По време на едномесечния си престой в клиниката, тийнейджърката написала песни, колкото за цял албум, защото е усещала прилив на енергия, изчиствайки се от вредните субстанции.

Започнах да танцувам пред огледалото и се кефех как започвам да качвам килограми. Заобичах себе си!“, споделя развълнувано тийнейджърката. Любопитен факт, който Сузи сподели е, че ако сега получи шанса да се прероди, няма да пожелае да бъде известна. А всички знаем колко копнееше за слава скандалната тийнейджърка, която пееше, че е обладана от Луцифер и Буда. Тя обаче сподели, че не съжалява за известността си и осъзнава, че е постигнала бърза слава, благодарение на скандалното си поведение.

Сузанита не крие, че в училище е била тормозена от другите, а момичетата дори я затваряли в тоалетната, защото искали да я ограбят под претекст, че е дъщеря на Орхан Мурад и има повече пари от тях. А какво се случва на любовния фронт с десетокласничката? Тя призна, че в момента има синеоко момче до себе си, с което се среща от една година. Той дори я научил на думите: „Благодаря“, „Извинявай“ и „Моля“, които не са присъствали в речника ѝ до съвсем скоро. А на въпроса как се представя след 10 години, отговори че се вижда с две деца и все още влюбена в човека, с когото е сега. И че също така мечтае да отвори салон за красота.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !