Звезди, които смениха имената си

15.05.2020 10:19 | Видян 1146 пъти

Звезди, които смениха имената си

Всеки има поне един такъв приятел, който е по-известен сред компанията с прякора си, отколкото с истинското си име. Е, така е и при световноизвестните личности, но с тази разлика, че цял свят ги знае с едно име, а те всъщност се казват по съвсем различен начин. И нямаме предвид само Мадона.

Джон Леджънд

Певецът избира прозвището от детските си години. Всъщност се казва Джон Роджър Стивънс. "Така ми казваха приятелите и просто го избрах и за сцената. В един момент се случи така, че повечето хора ме знаеха като Джон Леджънд, а не с истинското ми име", разказва музикантът през далечната 2008 г. пред MTV.
 

Мег Райън

Името на актрисата звучи кратко и звучно, но всъщност истинското ѝ име е доста внушително - Маргарет Мери Емили Ан Хира. Започва да използва презимето на баба си, Райън, когато започва да се занимава с актьорство.
 

Вин Дизел

Очевидно името Марк Синклер не е звучало готино и актьорът избира друго за сцената. Взима презимето на майка си, Винсент, съкращава го и се получава Вин. Дизел пък идва от детските години, когато бил пълен с енергия и така го наричали приятелите му.
 

Кейти Пери

Поп звездата по паспорт се казва Катерин Елизабет Хъдсън, но избира да смени името си, тъй като иначе биха я бъркали с актрисата Кейт Хъдсън.
 


Нина Добрев

Родена в България, родителите ѝ я кръщават Николина Константинова Добрева. Е, в САЩ се налага да съкрати името си и да го направи звучно за местните стандарти.

 

Източник:  Dariknews.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !