Дженифър Гарнър защити Меган

13.05.2020 12:42 | Видян 1327 пъти

Дженифър Гарнър защити Меган

Във Великобритания или не, Меган Маркъл не може да си отдъхне. Съпругата на принц Хари влезе в кралското семейство като една от най-харесваните персони, но само за няколко месеца се превърна в обект на нападки. Таблоиди, фенове и известни личности критикуваха Меган за стила й, родителските й способности, начина й на държание и отношението й към кралския протокол.

Именно заради това Хари и Меган решиха да напуснат двореца на Острова и да заживеят в Америка. Надяваха се, че в родната страна на Маркъл нещата ще бъдат по-различни, но не познаха. Само преди няколко дни синът им Арчи навърши една година и по този повод бившата актриса избра да се включи в инициативата "Save with Stories".

В социалната мрежа Instagram се появи видео, на което Меган чете приказка на сина си. Всичко дотук добре, даже момченцето на няколко пъти се смееше. Веднага след публикуването на клипа обаче отново се появиха критики към Маркъл, обвинявайки я, че се преструва на загрижена майка и иска само да популяризира себе си чрез сина си.

Към нападките се присъедини и писателката Емили Грифин, която твърди, че Меган въобще не прилича на майка. "Отново виждаме шоуто на Меган Маркъл: На преден план - аз! Защо не остана зад кулисите и не позволи на Хари да прочете книгата на хлапето?", пише Грифин. Тя дори публикува кореспонденция с нейни приятели, които също споделят нейното мнение.

На другия полюс е Дженифър Гарнър, която е основател на инициативата "Save with Stories". Актрисата публикува в социалните мрежи видеото, в което Меган чете на Арчи, за да изкаже подкрепа в полза на бившата актриса. "Благодаря, че ни показа твоят невероятен син и ни позволи да присъстваме на неговия рожден ден", пише Гарнър.

Тя добави, че се чувства невероятно от факта, че Маркъл е избрала да участва в инициативата точно на специалния ден за Арчи.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !