Мет Гала 2020: Звездите пренесоха червения килим у дома

12.05.2020 11:30 | Видян 3132 пъти

Мет Гала 2020: Звездите пренесоха червения килим у дома

Когато Мохамед не отива при планината, планината отива при Мохамед. Тази мантра изповядаха холивудските звезди на прага на най-грандиозното модно събитие – Мет Гала, което тази година не успя да се проведе заради коронавирусната пандемия.

„Днес живеем във времена, в които много хора страдат и са изправени пред неимоверни предизвикателства. На фона на всичко това, отменянето на едно парти не е нещо сериозно“, изтъкна до болка откровената главна редакторка на Vogue Ана Уинтур, която традиционно застава зад събитието.

Мнозина медии съобщиха в еуфория през април, че Мет Гала 2020 ще се проведе онлайн. Това, разбира се, няма как да се случи, а още в първия понеделник на май, който по традиция е отделен за модния спектакъл, самата Уинтур го потвърди. Онлайн „събитието“ се състоя в това тя да призове „всеки, който смята, че има възможност“ да дари за фонда й с Том Форд, който цели да подкрепи младите дизайнери, изправени пред фалит заради кризата... и изпълнение на Флорънс Уелч. Общо „галата“ продължи около 7 минути.

Фактът, че червеният килим не бе разпънат пред музея Метрополитън, а дигиталните устройства не го изградиха в интернет, не спря обаче мнозина в желанието си да се докоснат носталгично до това, което трябваше да бъде Мет Гала 2020.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !