Хейли Бийбър не харесва сравненията със Селена Гомес

12.05.2020 13:26 | Видян 1441 пъти

Хейли Бийбър не харесва сравненията със Селена Гомес

“Чувствам, че голяма част от сравненията бяха направени, за да ме накарат да се почувстват по-малко жена.” – сподели моделът със своите фенове.

Вероятно повечето знаменитости ще се съгласят, че един от най-трудните аспекти да си част от известна двойка е фактът, че всеки има мнение за връзката ти.

Топмоделът Хейли Бийбър, позната още като законната половинка на попзвездата Джъстин Бийбър, наскоро сподели с последователите си в социалните медии как й се отразяват непрекъснатите сравнения с бивши партньорки на нейния известен съпруг.

Преди окончателно да се обвърже с Хейли през 2018 г. Джъстин излизаше с редица популярни дами, сред които моделите Кендал Дженър, Миранда Кер, Йована Вентура, София Ричи и певицата Селена Гомес.

Най-продължителните и най-обсъжданите отношения, без съмнение, бяха тези със Селена Гомес, които с кратки прекъсвания бяха (и в известен смисъл все още са) любимата тема на таблоидите от 2011 до 2018 година.

След като Джъстин и Хейли сключиха брак, сравненията между моделът и певицата станаха едно от любимите занимания на троловете в социалните мрежи.

Наскоро Хейли направи коментар по темата в рамките на шоуто на нейния съпруг във Facebook – Live with The Biebers: “Наистина ми беше много, много трудно с повечето от нещата, които хората казваха и чувствам, че голяма част от сравненията бяха направени, за да ме накарат да се почувстват по-малко жена.”

На този етап моделът вече избягва да чете коментари и статии за нея и Джъстин и всеки ден си напомня, че в крайна сметка единствените, които знаят какво се случва в отношенията им, са само те двамата.

Източник: Missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !