Емануела показа снахата

12.05.2020 11:56 | Видян 1945 пъти

Емануела показа снахата

Фолк дивата Емануела показа снаха си в социалните мрежи. Хубавицата Веси е гаджето на големия син на изпълнителката – Христо.

За големия наследник на певицата на „Пайнер“ се знае малко, като за момента единствената обща снимка на майка и син в социалните мрежи бе от абитуриентския бал на младежа. Преди ден, Емануела обаче демонстрира завидна близост не само с него, а и с половинката му. Тя пусна няколко фотоса в личния си профил в Инстаграм, където на "стори" честити рождения ден на кандидатснаха си.

„Честит рожден ден, Веси. Бъди ни жива и здрава. Обичаме те“, написа певицата като пожелание към момичето.

От фотоса стана ясно, че девойката празнува в дома на Емануела, тъй като от едната й страна е Христо, а от другата е малкият син на певицата - Димитър. Двамата държат по един балон- цифра, от които става ясно, че Веси навършва 21 години. Освен с балони и домашно парти, изпълнителката на „Аре, дърпай“ я изненадала и с любимата й торта.

По всичко личи, че Емануела приема повече от добре половинката на сина си Христо и дори двете имат приятелки отношения. От началото на карантината певицата е неотлъчно до двете си деца, а сега стана ясно, че време с тях прекарва и кандидат снахата.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !