Златка отслабва с опасни хапчета

11.05.2020 17:03 | Видян 2793 пъти

Златка отслабва с опасни хапчета

Златка Райкова трудно успява да поддържа форма след раждането на сина си Благой - младши. Плеймейтката се ожали, че не й остава свободно време за спорт и все по-често посяга към хладилника. Напоследък блондинката се застояла вкъщи и това се отразило зле на фигурата. За да реши проблема си с няколкото натрупани килограма, тя посегнала към хапчетата за отслабване.

Райкова открито признава, че ползва добавки, които убиват апетита и подпомагат топенето на мазини. Много от почитателите й обаче я упрекнаха, че рекламира подобен тип таблетки, които са доказано вредни за здравето.

„Смятам, че не трябва да триеш коментарите, които те порицават. Спортуваща жена да обяснява как е отслабнала с хапчета със съмнителен произход и състав е недопустимо. Освен това се опитваш да ги пробуташ на наивни хора!", недоволни са някои от последователите на Златка в инстаграм. Тя пък е категорична, че въпросните хапчета й помогнали да се отърве от три-четири излишни килограма и се оправдава, че има много доволни потребители.

Факт е, че такива продукти за отслабване не подлежат на редовен анализ и обявеният на етикета състав не е сигурен. Какво точно съдържат таблетките не е е ясно, а клиентите купуват на собствен риск. Обикновено се продават чрез интернет сайтове, а не в аптечната мрежа. Само преди няколко месеца гръмна скандал с продукта „Липовон”, продаван усилено от фитнес инструктора Ричард Величов. Оказа се, че хапчетата за отслабване съдържат наркотични вещества и са убили двама души, опитали се да смъкнат килограми с тях. Прокуратурата образува проверка, но според слуховете Ричи е успял да се отърве, раздавайки рушвети тук-там.

Откакто са родители, Златка и Благой Георгиев – Джизъса нямат постоянна работа, а се занимават предимно с реклами на различки стоки, включително и на хапчета за отслабване, в социалната мрежа. Според запознати бизнесът им с дрехи напоследък не върви и те се чудят с каква дейност да се захванат, че да поддържат досегашния си висок стандарт на живот. След като прекрати футболната си кариера, набожният спортист подхвана няколко бизнеса, но за негово съжаление – все неуспешни. В началото на миналата година той отвори наргиле бар, но бързо фалира. Начинанието му претърпя пълен провал. Заведението хлопна врати едва след пет месеца и Георгиев загубил над 200 бона. Финансовият крах му се отрази зле и той търсеше други варианти да повиши доходите си.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !