Маравиля репетира по 12 часа с дъщеря си

08.05.2020 11:53 | Видян 1069 пъти

Маравиля репетира по 12 часа с дъщеря си

По скалата от 1 до 10 сцената в момента липсва на красивата актриса Лилия Маравиля до степен 100. Това призна самата тя в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по бТВ, като интервюто й с водещия протече край плувен басейн без вода.

Лилия сподели, че в дните на изолация обича да се отдава на гледане на филми и сериали. „Гледам колегите как играят, сценаристите как пишат, режисьорите как режисират, операторите как снимат и т.н.“, изрази възхищението си от нашумелите тв поредици тя. „Крадейки впечатления, ти виждаш нещо, което в някоя роля ще ти свърши работа, някъде може да се „пробута“, каза актрисата от театър „София“ и допълни, че очаква репортажите на спортните коментатори, чиято интонация може да заимства. Специално за ролята си в „Г-жа Министершата“ Лилия Маравиля е наблюдавала някои истински министерши. „Те са по-млади от мен, искат да изглеждат добре, знаят, че няма да се задържат дълго на тази позиция и за кратко време тярбва да влязат в час“, коментира тя.

За житейската си роля на майка Лилия обясни, че се учи в движение. Дъщеря й Паола, която миналата година завърши Италианския лицей, иска да става актриса. „Тя много се допитва до мен, много ми вярва и с право, понеже аз съм много взискателна и искам да изкарам от нея неща, които тя не подозира че носи“, посочи Маравиля и добави, че понякога работи с дъщеря си по 12 часа по актьорски задачи. „Много се крещи и вика у нас“, каза актрисата, омъжена за италиански банков консултант. И уточни, че това се случва на няколко езика: български, италиански, френски, английски. „Понеже в момента у нас е и свекърът ми Корадо, той, кой знае защо, от време на време минава на испански, а към кучето ни – немски шпиц, се обръща на немски“, пошегува се очарователната блондинка.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !